banner28
banner23
banner36

Doğan, “koltuk değil hizmet sevdalısıyız”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son ev ziyaretini Gündoğdu Mahallesi’nde oturan Erdem – Zahide Demirel çiftinin evinde gerçekleştirdi.

Doğan, “koltuk değil hizmet sevdalısıyız”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son ev ziyaretini Gündoğdu Mahallesi’nde oturan Erdem – Zahide Demirel çiftinin evinde gerçekleştirdi.

19 Mart 2014 Çarşamba 14:06
Doğan, “koltuk değil hizmet sevdalısıyız”
 Gündoğdu Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği ziyarette İzmit Belediyesi’nin gelecek dönem projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Doğan “biz koltuk değil, hizmet sevdalısıyız. Biz size hizmete adayız” dedi.

 

“İZMİT’İN REFAH VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞTIM”

 

Görev süresi boyunca İzmit halkının refah ve mutluluğu için çalıştığını ifade eden Doğan “okullara çok amaçlı salonu yaparken, çocuklara bisikletini, tabletini verirken çocuklarımızın ve ailenin mutluluğuna katkı sağlamayı amaçladık. Çorba çeşmesi açarken sabah işe giden asgari ücretli işçimizin, tezgahtar kardeşimizin, öğrencimizin güne mutlu başlamasını sağlamaya çalıştık. Emekli evlerini açarken yaşlılarımıza hoş vakit geçirtip onları mutlu etmeye çalıştık. Kadınlarımıza ücretsiz fitness salonları, İZMEK kursları, el emeği satış bölgeleri açarken kadınlarımıza destek vermeye çalıştık. Yaptığımız çardaklarla komşuluk ilişkilerinin gelişip Türk geleneklerinin sürmesine gayret ettik. Kınalı Asker Parkı, Servetiye Siperleri, Yahya Kaptan Anıtı ve daha pek çok anıtı yaparken şehitlerimize vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Tarih Koridoru’nda yaptığımız restorasyonlarla ata yadigarlarına sahip çıkmaya çalıştık. SEDAŞ ve İZGAZ ile yaptığımız mücadelelerle halkımızın hakkını korumaya çalıştık” dedi.

 

“BAZILARININ KOLTUK SEVDASI BİTMİYOR”

 

Doğan “bizler bu görevlere geldiğimiz günde bu günde hep aynı şeyi söyledik. Halka hizmet Hakka hizmettir. Bizler bu dünyada ölümlü olduğumuzu, bu dünyadan bir şey götüremeyeceğimizi biliyoruz. Bizim bu görevlerden beklentimiz arkamızda hoş bir seda bırakmak, hayır duası almaktır. Biz halka hizmet için bu görevlere talibiz, halka hizmet için varız. Ancak bazılarının koltuk sevdası hiç bitmiyor. Onların gayesi nedir bilemeyiz ancak biz hizmet için sizlerleyiz” diyerek halkın hizmet sevdası ile koltuk sevdası olanlara cevabı sandıkta vereceğini söyledi.

Son Güncelleme: 20.03.2014 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38