DOĞAN, KÖYLERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ köylerimize gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

DOĞAN, KÖYLERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ köylerimize gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

01 Ekim 2015 Perşembe 10:48
 DOĞAN, KÖYLERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ

Kaynarca Çulcular’da tadilat yapılan belediye hizmet binasının açılışına katılan Başkan Doğan” köyler, bizim için çok önemli. Geçtiğimiz mahalli seçimlerden sonra köylerin sorumluluğu bize bağlandı. Bütün köylerimizi tek tek ziyaret edip istek ve şikayetleri dinleyip sorunları tespit ettik. Daha sonra da bu sorunları çözmek için yoğun bir çalışma içine  girdik. Birçok köyümüzdeki çeşmeleri ya onardık ya da yeniden yaptık. Köy konaklarını halkımızın hizmetine sunduk. Parklar, yeşil alanlar yaptık.

 

KÖYLER CAZİBE MERKEZİ

 

 Cami ve okulların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Asfalt ve park yollarla  köylümüzün ayağını çamurdan kurtardık. Hedefimiz, köyde şehir konforunda bir yaşamı sağlamaktır. Yaptığımız hizmetlerle eskiden köyden şehre olan göçü şehirden köye  doğru çevirdik. Artık bir çok insan köyde yaşamak istiyoruz. Köylerimizi çok seviyoruz. Bizim köylerimizdeki güzellik ve samimiyet  hiçbir yerde yoktur” dedi.

Başkan Doğan’ın açılışını yaptığı Çulcular’daki 2 katlı binada muhtarlık yeri, köy odası ve imam evi bulunuyor.

Açılışa Doğan’ın yanı sıra Belediye meclis üyesi Mehmet Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Kaynarca Muhtarı Necmi Sevilmiş’in yanı sıra çok sayıda köy katıldı. Başkan Doğan, açılış sonrası köyü gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 01.10.2015 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38