banner28
banner23
banner36

Doğan “laf değil hizmet üretiyoruz”

Genç odaklı hizmetlere büyük önem veren ve gençleri her platformda destekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli gençlerle bir araya geldi.

Doğan “laf değil hizmet üretiyoruz”

Genç odaklı hizmetlere büyük önem veren ve gençleri her platformda destekleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli gençlerle bir araya geldi.

21 Şubat 2014 Cuma 10:09
Doğan “laf değil hizmet üretiyoruz”
 Samimi bir ortamda gerçekleşen ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği buluşmada gençlere çok güvendiğini söyleyen Başkan Doğan, “Biz gençlerimizi seviyoruz, gençlik bu şehrin, bu ülkenin en büyük dinamiğidir” dedi

 

“GENÇLERE SONUNA KADAR GÜVENİYORUM”

 

“Şehrimizi, ülkemizi ileriye götürecek güç sizlersiniz. Bizler sizlere sonuna kadar güveniyor ve inanıyoruz. Sizleri popülist söylemlerle değil somut çalışmalarla destekliyoruz. Sizler bizim bu şehrin ve ülkenin geleceğinden umutlu olmamız için gereken tüm özelliklere sahipsiniz” diyen Başkan Doğan gençlere sonuna kadar güvendiğini söyledi.

 

“POPÜLİST SÖYLEMLERLE SİZLERİ KANDIRMADIM, KANDIRMAM”

 

Eski nesil belediyecilik anlayışı gibi popülist söylemlerle siyaset yapmanın da çok geride kaldığına dikkat çeken Başkan Doğan “ eski anlayışla hizmet etmenin, şehre değer kazandırmanın oluru yoktur, bu mümkün değil. Bizler bu tür yönetim şeklinden her zaman uzak durduk. Bir yapıp beş anlatanlardan olmadık. Hizmet ettik. Halkımız gördü, halkımız söylüyor. Ben popülist söylemlerle sizleri kandırmadım, kandırmam. Gerçek ne ise onu söyleriz. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapar sizlere en iyisini sunmak için çalışırız” dedi.

 

“YALAN SÖYLEMEM”

 

Vatandaşlara asla yalan söylemediklerini ve söylemeyeceklerini dile getiren Doğan “ bu milleti kandırmak, duyguları ile oynamak bizlere yakışmaz. Biz size iş vereceğiz diye belediyeyi iş adresi olarak göstermeyiz. Ancak gençlerimize iş kolları oluşturmak için hizmetlerimize devam edeceğiz. İzmit’e hizmet ettikçe gençlerimize iş fırsatı doğacak. Yeni dönemde hazırladığımız projeler ile istihdam konusunda da büyük yol kaydedeceğiz. yeni dönemde İzmit’te işsiz gencimizin kalmaması için çalışacağız” dedi.

 

Son Güncelleme: 21.02.2014 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38