DOĞAN, LİDERLERLE BULUŞTU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve öğrenci kulüp liderleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

DOĞAN, LİDERLERLE BULUŞTU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve öğrenci kulüp liderleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

11 Ocak 2016 Pazartesi 10:50
 DOĞAN, LİDERLERLE BULUŞTU
Gölkay Park  Cafe’deki  buluşmaya Başkan Doğan ve rektör Hülagü’nün yanı sıra  KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, KOÜ Genel Sekreteri Fatih Akbulut  ile 50  öğrenci kulüp başkanı katıldı.  Toplantıda Başkan Doğan, öğrencilerin projeleri dinlendi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

 

ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ SİZLER AÇACAKSINIZ

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, genç dostu bir başkan ve belediye olduklarının belirterek, “gençlerimizi seviyorum. Sizlerle bir araya gelmekten mutluyum. Genç düşünen bir başkanım. Üniversitemizle, sizlerle çok yakın ilişkilerimiz var ve bunu daha da arttırmak istiyoruz. Genç-İz birimimiz, Eurodesk, Genç Girişimciler Merkezimiz, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimizi sizler için kurduk. Yeni ufukları sizler açacaksınız. Ülkemizin önünü sizler açacaksınız” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Üniversite yıllarından örnekler veren Doğan, “Ben de üniversite öğrenciliği yapmış bir ağabeyinizim. Öğrencilik dönemi kolay bir dönem değil. Ben Hacettepe Üniversitesi’nde okudum. Bizim okuduğumuz yıllar çok zor yıllardı. Bu zorlukların bir nedeni, o dönemde sağ-sol çatışmaları vardı. O dönemler çok acıydı ama çok gereksiz acılardı. Aynı köyden gelen insanlar sağ-sol nedeniyle birbirlerine düşman oluyorlardı. Öğrencilik hayatında farklı akımlar olabiliyor. Sizler en iyisini düşünecek yaşta ve akıldasınız. Bizler, size bu süreci daha verimli geçirmeniz için destek oluyoruz” şeklinde konuştu.  

 

PROJE SİZDEN YAPMASI BİZDEN

 

Kulüplere çok önem verdiklerinin altını da çizen Başkan Doğan, “Bize proje getirin. Düşündüğünüz, yapmak istediğiniz projeyi sunun, biz yapmaya hazırız. Belediye Başkanlığımın 2. dönemini tamamen gençliğe ayırdım. Üniversitemizle de ortak çalışmalar yapıyoruz. Gezisinden tutun, her türlü sanatsal, sportif faaliyetlerle sizin yanınızdayız” dedi.

 Başkan Doğan, üniversiteli gençlere  Gölkay Park hakkında da bilgi vererek şunları söyledi “ burası 7-8 yıl önce gündüz bile insanların gelmeye korktuğu bir bölgeydi. Göreve  gelir gelmez bu bölgeye el attık ve şu anda dünyanın en modern su kayak merkezi haline geldi.  Burada dünya şampiyonası, Avrupa finalleri birçok uluslararası karşılaşma yapılıyor.”

 

BİSİKLET KULLANIN

 

Gençlerden bisiklet kullanmalarını da isteyen Doğan” her yıl binlerce öğrenciye bedava bisiklet veriyoruz. Bu sene de 5000 bin orta okul 1. sınıf öğrencisiyle 5000 öğretmene bisiklet dağıtacağız. Hedefimiz İzmit’te bisikletin girmediği ev bırakmamaktır. Sizlerden de bol bol bisiklet kullanmanızı istiyorum.  Bisiklet projemiz Türkiye’ye model oldu” dedi.

 

 

 

 REKTÖR’DEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü da konuşmasında, “ sizleri iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Kaliteyi arttırmaya çalışıyoruz. Gençlere önem veriyoruz. İzmit Belediye Başkanımızın sizler için Üniversiteli Pazarı Projesi var. Belediye Başkanımıza da verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 11.01.2016 17:13
Anahtar Kelimeler:
DoğanLİDERLERLE BULUŞTU
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38