Doğan, milletin kuruşunu kaptırmıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Başiskele Ovacık Mahallesinde bulunan Yin Yapı Lojistik firmasını ziyaret etti. 30 kişinin çalıştığı firmayı ziyarette başkan Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe SKM sorumlusu Mevlüt Akdoğan ve Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba da eşlik etti.

Doğan, milletin kuruşunu kaptırmıyoruz

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Başiskele Ovacık Mahallesinde bulunan Yin Yapı Lojistik firmasını ziyaret etti. 30 kişinin çalıştığı firmayı ziyarette başkan Doğan’a Ak Parti İzmit İlçe SKM sorumlusu Mevlüt Akdoğan ve Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba da eşlik etti.

13 Mart 2014 Perşembe 13:25
Doğan, milletin kuruşunu kaptırmıyoruz
 Yin Yapı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yinelek tarafından karşılanan Başkan Doğan, çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra işçileri ile bir süre sohbet etti.

 

15 YILDA YAPTIKLARINI 1 DÖNEMDE YAPTIK

 

Başkan Doğan, emeği her zaman önemseyen bir anlayışta olduklarını belirterek” Ben de bir dönem sizin gibi çalışarak okuduğum için emeği bilirim. Görevimizi her zaman iyi yapmaya çalıştık. Milletvekilliğim döneminde ülkemizin sağlıktaki dönüşümü için mücadele ettik. Benim hayatımın en yoğun dönemi o dönemdir. Yöneticilikte yaptım hekimlikte. Ama en yoğunu milletvekilliği dönemiydi. Çünkü şehrimizin hastaneleri prefabriklerde, sağlık ocakları konteynırlardaydı. Bir dönemde 13 hastane açılışı yaptık. 37 tane sağlık ocağı açtık. Bundan önceki görevimizde de güzel hizmetler yapmaya çalıştık. 5 yıldır belediye başkanı olarak sizlere hizmet ediyorum. Biz bir ilçe belediyesiyiz. İlçe belediyesiyiz ama iddialıyız. Bir ilçe belediyesi temizliği yaparsa, maaşları verirse, birazda park yaparsa başarılı sayılabilir. Ama biz 5 senedir size güzel işler yapmaya çalıştık. Bugün Gölkay’dan başlayıp Cephanelikteki spor tesisleri, mesire alanı, kadın sosyal yaşam merkezi, 15 mahalle konağı, kültür tepesi, onlarca tarihi yapının restore edilmesi, Kınalı Asker Parkı, Yahya Kaptan Anıtı, Sarıkamış Anıtı, kapalı pazarlar, bisiklet yolları, kültür merkezleri, Ekopark hep bizim dönemimizde yapılan işlerden sadece birkaçı. Bunlar hep yıllarca unutulmuş işlerdi. İzmit’te bir tane kapalı pazar yoktu. 5 tane yaptık 5 tane de yapılıyor. Bu dönemde bir ilçe belediyesinin ötesinde çalışmalar yaptık. 4 tane kültür merkezi bitirdik. Eski siyasiler bazen 15 yılda yaptıklarını anlatıyorlar. Biz onların 15 yılda yaptıklarını 1 dönemde yaptık. Bunları yaparken kuruşu ziyan etmedik. Yoksa bir ilçe belediyesi bunları hayatta yapamaz. 69 milyonluk bütçeyi biz 150 milyona çıkardık. Göreve geldiğimizde  20 yıllık işçi borcu vardı, hepsini ödedik. Şimdi o dönemler geride kaldı.  Bizim etrafımızda rantçı göremezsiniz. Herkes, bizim milletin kuruşunu kaptırmadığımızı biliyor. Kaptırsak bunlar olmazdı. Bizim bütün derdimiz çocuklarımıza daha güzel bir İzmit’i teslim etmek. Geçmişte çok ciddi hatalar yapıldı.  

 

1 LİRALIK İŞİ 20 LİRAYA YAPTIRDILAR

 

Bir dönem iş yapayım derken çok önemli hatalar yapıldı. 1 liralık iş 20 liraya yapıldı. 19 lirası İngilizlere kaptırıldı. Faturası ise bizim çocuklarımıza kaldı. Belediyecilik enerji işidir. Bizdeki enerji hizmet etme heyecanından geliyor. Malta mahallesindeki 2. sınıfa giden bir çocuk bana “biz seni aklımıza yazdık” dedi. Sen bize havuz kurdun, pişman dergisi gönderdin dedi. Biz bu enerjiyi buradan alıyoruz. Biz sizler için çalıştık. Eksiğimiz olur hatamız olur ama samimi olduğumuzu bilin. Bundan sonra da güzel hizmetler yapacağız. Artık belediyecilik masa başında yönetim değil. Hep sahadayız, sadece ben değil bütün belediye yöneticileri sahada. Belediye yöneticisi çıksın baksın sokaklarda ne oluyor yapılan işten vatandaş memnun mu, görsün istiyorum. Eskileri unutun. Onların enerjisi de kalmadı hukukları da kalmadı, heyecanları da. Bizde sizlere hizmet etmek için hepsi var. İnşallah gelecekte çok daha güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Yin Yapı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Yinelek de İzmit’e güzle işler yapıldığını belirterek Doğan’a teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 13.03.2014 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38