DOĞAN, TEMA VAKFINI AĞIRLADI

TEMA Vakfı İzmit Sorumlusu Sinem Uçan, vakfın il temsilci yardımcıları İbrahim Bayram ve Gülay Kurt ile Genç Tema Başkanı Merve Ayten, Tema Vakfı gönüllüsü Nihal Kupşi ile Genç Tema üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

DOĞAN, TEMA VAKFINI AĞIRLADI

TEMA Vakfı İzmit Sorumlusu Sinem Uçan, vakfın il temsilci yardımcıları İbrahim Bayram ve Gülay Kurt ile Genç Tema Başkanı Merve Ayten, Tema Vakfı gönüllüsü Nihal Kupşi ile Genç Tema üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

01 Ocak 2016 Cuma 13:55
 DOĞAN, TEMA VAKFINI AĞIRLADI
Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Tema yetkilileri, Başkanı Doğan’a başta bisiklet ve Eko Park olmak üzere çevre projeleri için teşekkür ederek” iyi ki varsınız. İzmit sizden çok şey görüyor. Yaptığınız hizmetlerle şehrimizin çehresini değiştirdiniz. Bisiklet, geri dönüşüm çalışmalarınızı taktirle karşılıyoruz” dediler.  

 

EKOPARK’I BAŞKA İLLERDE ANLATACAKLAR

 

Genç Tema Başkanı Merve Ayten de, “Genç TEMA Vakfı olarak. Ekopark ile ilgili bir projemiz var. Ekopark örnek bir proje olduğu için, bunun olmadığı illerde gidip anlatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

BİR ÇOK BAŞARI GÖNÜLLÜLÜKLE GELİR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da  ziyaret için konuklarına teşekkür ederek”  Bizim Türk milletinin çok farklı özellikleri var. Bunlardan bir tanesi de gönüllülük duygusu. Doğayı korumada, çevreyi daha doğal, orijinal halde tutmada TEMA örnek bir kurum. Havayı, toprağı, suyu korumayı görev addetmiş. Hiçbir karşılık beklemeden, samimice, tüm insanları ilgilendiren doğaya sahip çıkıyorsunuz.

TEMA’ya teşekkür ediyorum. Bu olguyu, bu değeri, bir yandan gönüllüğü yaşatırken bir yandan doğayı yaşatıyorlar. Ben de gönüllü bir insanım. Paranın, pulun yaptıramadığı bir işi bana gönüllü olarak yaptırabilirsiniz. Bizim vatandaşımız enkazın altına, hiç tanımadığı bir insanı kurtarmak için girebilir, bunu gönüllü olarak yapabilir. TEMA bu özelliğiyle çok ön plana çıkmış bir kuruluş. Bir çok başarı, samimiyet ve gönüllülükle olur. Parayla, pulla yapamadığınız şeyi gönüllülükle yapıyorsunuz.

 

 

2016’DA HAYDİ OKULA BİSİKLETLE PROJESİ BAŞLAYACAK

 

İzmit Belediyesi şehrin korunmasında, tabiatın korunmasında gerçekten hassas davranıyor. Her yıl binlerce cam fidesi dağıtıyoruz. Çamı söküp eve getirmeyin, çamı dikin diye mesaj veriyoruz. İzmit Belediyesi’nin çevreyle ilgili yaptığı hizmetlerde Ekopark,  Seka Park, Gölkay Park, Cephanelik mesire alanı düzenlemeleri, 200’ü aşan yeni park yapımlarımız, mezbelelik yerleri yeşil alanlara çevirmemiz, bisikletle ilgili çalışmalarımız, spora olan desteklerimiz devam ediyor. Haydi Okula Bisikletle kampanyamızı 2016’da başlatıyoruz. Öğretmenlerimize de bisiklet hediye edeceğiz. İzmit çevreci olduğunu bisikletle de gösteriyor. Bu anlamda gençlerimize de çok görev düşüyor. Çevre Müdürlüğünü kuran ilk belediyeyiz.  Atıkların geri dönüşümünü sağlıyoruz.

 

DAHA TEMİZ İZMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Daha güzel çevre, daha temiz bir hava, toprak, daha yeşil bir İzmit için çalışıyoruz. Temiz İzmit sloganımız var. 7 yıldır okullarımızda çevre eğitimleri veriyoruz. Şimdiye kadar 70 bine yakın öğrenciye çevre bilinçlendirme eğitimi verdik. Verdiğimiz eğitimler sayesinde İzmit’te dev bir çevreci ordusu bulunuyor” dedi.

Tema Vakfı yetkilileri, Başkan Doğan’a örnek çevre çalışmalarından dolayı Tema Genel Merkezi’nden gönderilen teşekkür belgesini verdiler.

 

Son Güncelleme: 03.01.2016 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38