banner28
banner23
banner36

Doğan: Yahyakaptan’dan yüzde 50 oy bekliyorum

Haftanın en az iki gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahyakaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Doğan: Yahyakaptan’dan yüzde 50 oy bekliyorum

Haftanın en az iki gününü mahalle inceleme gezilerine ayıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, son olarak Yahyakaptan Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

04 Şubat 2014 Salı 13:55
Doğan: Yahyakaptan’dan  yüzde 50 oy bekliyorum
 Mahallenin tüm cadde ve sokaklarını dolaşarak mevcut durum hakkında bilgi alan ve çalışmaları inceleyen Başkan Doğan’a İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirleri eşlik etti. Vatandaşlarla sık sık sohbet eden ve görüşlerini alan Başkan Doğan Yahya Kaptan’dan yüzde  50 oy beklediğini ifade etti.

 

HİZMET ETMEKTEN YORULMAM

 

Vatandaşların ilgisi ile karşılaşan ve tüm sorulara büyük bir samimiyetle yanıt veren Başkan Doğan vatandaşların bu tempoya nasıl dayanıyorsunuz sorusunu da samimiyetle yanıtladı. “ İzmit’e çok sayıda hizmet etmekten gurur duyuyorum. Bu kente bu ülkeye hizmet etmek beni yormaz, hizmet etmekten yorulmam” dedi.

 

YAHYA KAPTANLILAR KENDİLERİNİ UNUTANLARI SANDIKTA CEZALANDIRACAK

 

Yıllardır unutulan ve arka bahçe olarak görülen Yahya Kaptan’a büyük hizmetler yaptıklarını ve bu sayede bölgenin gelişim ve değişimini sağladıklarını ifade eden Başkan Doğan “ klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ettik. Emekli evi, mahalle konağı, kültürel etkinlikler, dekoratif aydınlatmalar, çevre düzenlemeleri, Kınalı Asker Parkı ve Yahya Kaptan Anıtı ile mahallemiz bambaşka bir yer oldu. Köprülü kavşağımız Yahya Kaptan’ı rahatlattı. Kapalı Pazar için çalışmalarımız devam ediyor. Yahya Kaptanlılar kendilerini unutanları cezalandıracak, kendileri için çalışanlara ödüllendirecek” diyerek mahallede %50 oy beklediğini ifade etti.

 

MAHALLELİ HİZMETTEN VE DOĞAN’DAN MEMNUN

 

Başkan Doğan’ı sık sık mahallelerinde görmekten memnun olduklarını belirten vatandaşlar hizmetleri için Doğan’a teşekkür ettiler. “Bizler Yahyakaptan sakinleri olarak mahallemizde yapılan hizmetlerin ve değişimin farkındayız. Bizlere yıllardır hizmette sıkıntı yaşatıp, bir yağmur yağdığında mahallemizi sular altında kalarak sanki sel olmuş gibi yaşamaya mahkum ettiler. Ama bu değişti.  5 yılda yapılan hizmetlerle Avrupa şehrine yakışır hizmetler üreten İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Yapılan hizmetlerin ve projelerin ödülünü de sandıkta göstereceğiz” dediler.

Son Güncelleme: 05.02.2014 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38