Doğan, “ Yapacağız dediklerini biz yaptık bile”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Mahallesi Şirinevler mevkiinden esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. İlginin oldukça yoğun olduğu kahvaltılı toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar ile belediye meclis adayları da katıldı.

Doğan, “ Yapacağız dediklerini biz yaptık bile”

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Mahallesi Şirinevler mevkiinden esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. İlginin oldukça yoğun olduğu kahvaltılı toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti SKM Başkanı Yusuf Sami Çınar ile belediye meclis adayları da katıldı.

14 Mart 2014 Cuma 11:40
Doğan, “ Yapacağız dediklerini biz yaptık bile”

ONLAR BEKİRPAŞA’YI UNUTTULAR

 

Kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Doğanbiz lafla değil iş yapıyoruz. Esnafımızı onlardan çok düşünüyoruz. Esnafımıza boş vaatler değil şehrin ticari hayatını  hareketlendirecek yeni müşteriler kazandırma çabasındayız. Bütün çabamız  turizm kenti, sağlık, doğa ve tarih turizm kenti İzmit içindir. Yaptıklarımız hep kente daha fazla insan gelsin, esnafımız daha çok kazansın içindir. Cephe düzenlemeler, led aydınlatmalar, çevre düzenlemeleri, merkezi parkların iyileştirilmesi, kenrti cazibe merkezi haline getirip esnafın  daha fazla   kazancı içindiler. Hedefimiz artı  kenti turizm kentine dönüştürmektir. Kentimize en az 1 milyon turistin gelmesini sağlayarak bundan esnafımızın daha çok kazanmasını sağlamaktır. Turist demek kalkınma demek, kazanç demektir. Bekirpaşa’da Yeşilova’ ve Tepeköy’e  kadar olan bölgede 5 yıldır üzerinde yoğun olarak çalıştığım yer. Bu bölge yıllarca ihmal edildi. Tavşantepe’de 30 yıldır yapılmayan altyapıyı Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yaptık. Kandıra  viyadüğünün yapılması, Yahya Kaptan kavşağını hizmete girmesi hep bu bölgenin kalkınmadı demektir. Yenişehir mahalle konağı ve meydan, Üçyol’da meydan düzenlemesi, dekoratif aydınlatmalarla bölgenin şehir ile olan fakrını kapattık. Gölkay, Cephanelik spor kompleksi, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, 1200 yataklı hastane bu bölgeye verdiğimiz değerdendir. Bütün bu yatırımlar  sayesinde binlerce kişi aş iş sahibi olacak.

 

KEŞKE İLGİ GÖSTERSELERRDİ

 

Keşke 15 yıl başkanlık yapan adayın döneminde buralara azıcık ilgi gösterilseydi.

Onlar hep şehri iki çan çan arası olarak kabul ettiler. Biz ise bütün kenti kucaklayıp hizmet ettik. Yenişehir Mahallesi’ne kültür merkezi ve 112 Acil merkezi yapılacak. Mehmet Ali Paşa’ya cami ve meydan projemiz hazır. Bölgedeki camilere, okullara hep destek olduk. Çorba çeşmesinden binlerce kişi yararlanıyor.

 

GÜNAYDIN DERLER

 

Kenti 15 yıl süreyle büyükşehir belediye başkanı olarak  yönetenler bu gün  çıkmış kapalı Pazar yapacağız diyorlar. İnsana günaydın derler. Biz ilçe belediyesi olarak sadece Yeşilova ve Yenişehir de bunları yaptık. Sadece burada mı Akmeşe’de Plajyolu’nda Kuruçeşme’de kapalı pazarlar hizmete girdi. 15 yıl görevdeyken aklınız neredeydi. Bu konuda da  seçim vaadi olarak açıkladıkları 23 projedeki gibi geç kaldılar. Yapacağız dediklerini bizler çoktan yaptık. Laf değil hizmet üretiyoruz. Halkımız boş vaatlere kanmaz. Boş vaatlerle oy toplama siyaseti artık demode oldu.  Bunlar eski siyasetçileirn tarzı. Biz yeni tarz ve yeni nesil belediyecilik yapıyoruz. Halkımız kimin ne olduğunu çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

 

OYUN OYNANIYOR

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de konuşmasında” Bu kadar iş yapılması için para lazım. Para için de ekonominin büyütülmesi gerekir. Ne vaat edildiyse  yapıldı, hatta daha fazlası yapıldı. Halka  hizmeti hakka hizmet olarak gören neslin  evlatlarıyız. Siyaseti, vatandaşa hizmet etmek için yapıyoruz. Ülkemizi karıştırmak isteyenler var. Buna izin vermeyin. Türkiye’ye çağ atlatacak projeleri istemiyorlar. Onların derdi ülkenin gelişmesi değil: Ülke üzerinde  ayrı planları var. Millet olarak bu planları bozacağız” dedi.

Son Güncelleme: 14.03.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38