banner28
banner23
banner36

DOĞAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

DOĞAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

30 Ağustos 2015 Pazar 12:37
 DOĞAN’DAN 30 AĞUSTOS MESAJI
30 Ağustos Zaferi ile hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşan Türk Milleti’nin hangi şartta olursa olsun hürriyet ve bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini ifade eden Başkan Doğan” tüm dünya ülkeleri tarafından örnek alınan tarihi zaferlerimiz, Türk Milletinin en zor anlarında dahi esaret altına alınamayacağını, vatanı, bayrağı ve özgürlüğü için gözünü kırpmadan can vereceğini, et ve tırnak gibi ayrılmaz bir millet olduğumuzu tüm dünyaya göstermiştir.
TÜRK TARİHİNİN DÖNÜM NOKTASI
30 Ağustos, Türk tarihinin en önemli dönüm noktası, milletimizin bağımsızlık fikrinin büyük bir abidesidir. Tarih sayfalarında yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti’nin, yazdığı kahramanlık destanıdır. Üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kazandığı bu destan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmış ve ebediyetini tüm dünyaya ilan etmiştir.
BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR
Bugün de ülkemiz üzerinde kötü emeller besleyen dış güçler ve içerideki işbirlikçileri şunu çok iyi bilmelidir ki; yüzlerce yıldır aynı bayrak altında yaşayan, bu ülkeyi beraberce kanlarını dökerek kuran milletimiz, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bundan sonrada bu tür emellere asla fırsat veremeyecektir. Milletimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada “siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın” mısralarındaki gibi gövdesini siper etmekten yılmayacaktır. Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğini ve dirliğini bozamayacaktır. Bu duygularla tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.08.2015 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38