DOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

DOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23 Eylül 2015 Çarşamba 11:16
 DOĞAN’DAN BAYRAM MESAJI
Mesajında bayramların kardeşlik ve dostluk bağlarını canlı tutan çok özel günler olduğunu belirten Başkan Doğan, “insanların dargınlık ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirine yaklaştığı, yoksulların gözetildiği, komşuların ve akrabanın unutulmadığı bayramlar, dostluk ve kardeşliğin gelişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun toplumda yerleşip güçlenmesine vesile olmaktadır” dedi.
ZİYARETLERİ İHMAL ETMEYİN
Bayramların huzur ve sevgi dolu günler olduğunu da söyleyen Doğan “birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bu günlerde gelenek ve göreneklerimize sahip çıkmalı, büyüklerimizi, hastalarımızı ziyaret etmeyi ve çocuklarımızı sevindirmeyi ihmal etmemeliyiz. Paylaşma ve yakınlaşmanın doruğa çıktığı bu müstesna günlerde dargınlıkları bir tarafa bırakmalıyız” şeklinde konuştu.
Kurban Bayramı’nın tüm dünyada barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “tüm milletimizin ve İzmitlilerin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 23.09.2015 11:19
Anahtar Kelimeler:
Doğan’danBAYRAM MESAJI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38