DOĞAN’DAN KOTO’YA ZİYARET “İZMİT MARKA BİR BELEDİYEDİR”

mit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Ticaret Odası’nı (KOTO) ziyaret etti.

DOĞAN’DAN KOTO’YA ZİYARET “İZMİT MARKA BİR BELEDİYEDİR”

mit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Ticaret Odası’nı (KOTO) ziyaret etti.

22 Kasım 2018 Perşembe 14:46
DOĞAN’DAN KOTO’YA ZİYARET  “İZMİT MARKA BİR BELEDİYEDİR”

“DOĞAN, İHTİYAÇ DUYULAN BİR BAŞKAN”

İz

KOTO Başkanı Necmi Bulut, meclis başkanı Akın Doğan ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Doğan “bizim tarzımızda görev yapan insanlar için 2 dönem bir yerde belediye başkanlığı yapmak yeterlidir” dedi.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan “ Kocaeli, sanayisinde ve ticaretinde ön plana çıkan bir şehir. Ticaret Odası’nın buradaki konum olarak, temsil gücü olarak çok değerli, çok önemli bir yeri ve katkısı var. Belediyecilik çalışmaları içinde bu böyle. Bizler zaten 10 yıldır iç içe çalıştık. Esnafımızın, tüccarımızın daha çok kazanması, sorunlarının çözülmesi, daha huzurlu ve mutlu olması için KOTO’nun farklı bir gayreti var. Biz de elimizden geldiği kadar buna katkı sağlamaya çalıştık. Bundan sonra da devam edeceğiz. Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyorum.

İZMİT’E BÖYLE BELEDİYE YAKIŞIR

İzmit Belediyesi olarak Türkiye’de bir çok anlamda markalaşmış güzel bir belediyeyiz. İzmit’e de böyle bir belediye yakışır. 10 yıldır bu görevi bu emaneti layıkıyla yapmaya çalıştım. 2. Dönemimiz de bitiyor. Bizim tarzımızda görev yapan insanlar için 2 dönem bir yerde belediye başkanlığı yeterlidir. Ondan sonrası tekrara girer. Başarı grafiğiniz tek çizgide kalmayabilir. Bu anlamda farklı görevlerde, farklı başarılar yapma ihtimalimiz artar. Bu dönemimiz bitiyor. Bundan sonraki süreçte sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın 3 dönem kuralı nedeniyle görev süresinin biteceğini öğrendiğimizden dolayı biz de bazı bilgi birikim konularında kendimizi test ettikten sonra bu tür bir alanda da hizmet sunabileceğimizi toplumla paylaşabiliyoruz.

YENİ BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİ

54 yıldır bu şehirde yaşıyorum. 17 yıldır siyaset içerisindeyim. Hayatımın büyük bölümü yöneticilikle geçti. 5 yıl milletvekilliği tecrübemiz, 10 yıldır İzmit Belediye başkanlığında belediye tecrübemiz var. Bilgi birikimimizle, enerjimizle, vizyonumuzla bu bilgi birikimi bu vizyonu daha fazla katkı sağlayacak başka bir yerde sunmak isteriz. Eğer takdir edilirse, Büyükşehir Belediyesi’nde bunu göstermek isteriz. Onun dışındaki dönem sonuna kadar sürecek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye inanılmaz zor ve güzel bir coğrafyada olan bir ülke. Atalarımıza ne kadar şükretsek azdır. Bizler daha yeni nesillere, daha iyi bir şekilde bırakmanın gayreti içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız 2023,2053,2071 hedefleri koydu. Yeni büyük Türkiye’yi tarif etti.

HER SONUÇ BAŞIMIZIN ÜSTÜNE

Sadece Ankara’nın mücadelesiyle bu hedefler alınamaz. Yerelinde aynı orası gibi destek vermesi lazım. İspanya, İtalya, Fransa’nın önüne geçebileceksek Kocaeli’nin bunların önüne geçmesi lazım. Kocaeli’de bundan sonraki vizyonumuz bu düzeyde bir hedefi gözeterek olmalı. Bunun için de daha faklı, daha büyük, daha vizyoner projelere ihtiyaç var. Bunun için bilgi birikimimizle hazırız. Takdir buyurulursa, her sonuç bizim başımızın üstündedir” dedi.

İZMİT’İN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİR YÖNETİCİSİNİZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da “bizler gerek ara dönemde, gerekse Nisan ayındaki seçim döneminin başlangıcı itibariyle İzmit Belediyesi ile kurumsal dayanışma örneği olan çalışmalar yaptık. Üyelerimize ait sıkıntıların aktarımında hiçbir cevap alamama, çözüm üretememe gibi durum olmadı. Size ve ekibinize teşekkür ediyorum. İzmit’in ihtiyaç duyduğu bir yönetici olarak görüyoruz ve inşallah devamında nasıl arzu ediyorsanız o şekilde sonuçlanmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 23.11.2018 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38