banner28
banner23
banner36

En büyük mahalle konağı açıldı

İzmit halkı konaklara layık diyerek şimdiye kadar bir çok mahalleye konak kazandıran Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından birini de Topçular Mahallesi’ne yaptırdı.

En büyük mahalle konağı açıldı

İzmit halkı konaklara layık diyerek şimdiye kadar bir çok mahalleye konak kazandıran Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından birini de Topçular Mahallesi’ne yaptırdı.

03 Mart 2017 Cuma 16:23
En büyük mahalle konağı açıldı

 

İzmit halkı konaklara layık diyerek şimdiye kadar bir çok mahalleye konak kazandıran Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından birini de Topçular Mahallesi’ne yaptırdı.

Yaklaşık 1 milyon lira harcanarak yaptırılan ve İzmit’in en büyük mahalle konağı olma özelliğine sahip Topçular’daki konağın açılışına Başkan Doğan’ın yansıra, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak,  Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Ak Parti  İl Kadın Kolaları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, belediye meclis üyeleri, KOTO Başkanı Necmi Bulut, sivil toplum örgüt temsilcileri, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Topçular Muhtarı Nazhanım Yazar, Mardin Kızıltepe’den gelen muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

HEPİMİZ KARDEŞİZ

 

Adeta miting alanını andıran açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “ Cuma’nın bereketiyle birlikte Topçular mahallemize şehrimizin en güzel ve en büyük  konaklarını yapıyoruz. Yurdun her köşesi bizim memleketimiz, bizim insanımız. Nerede olursa olsun hepimiz kardeşiz. Bizim için herkes birinci sınıf insandır. Biz asırlardır hep omuz omuza olduk. Malazgirt’te olduk, Çanakkale’de olduk, Kurtuluş Savaşında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizi kimse parçalayamaz, birbirimize düşürmez. Bizler et tırnak gibiyiz. Cumhurbaşkanımızın  gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

 

BAŞARILI OLAMADILAR, OLAMAYACAKLAR

 

Ülkemiz üzerine oynanmak istenen oyunları dün olduğu gibi bugün de yarın da bozmaya devam edeceğiz. Yeter ki birliğimiz, dirliğiminiz bozmayalım. İzmit Belediyesi gece gündüz çalışıyor. Kılı kırk yararak, milletin kuruşunu ziyan etmeden, halkımız için harcıyoruz. Haramı, helali bilerek çalışıyoruz. Gecemiz gündüzümüz halkımıza hizmet etmekle geçiyor. Bize, bu kadar işi  nasıl, hangi parayla yapıyorsunuz diyorlar. Ülkemizde bereket var bereket. Denizaltında tüp geçitlerimiz, tünellerimiz, hızlı trenlerimiz, havaalanlarımız, otoyollarımız, uçak ambulanslarımız, Türkiye’nin her yerinde dünyanın en modern hastanelerimiz var. 15 yıl öncesi bunları yapmak mümkünüydü. Başımızda Cumhurbaşkanımız gibi bir dünya lideri var. Halkın adamı başbakanımız var. Onlar oldukça ülkemiz daha çok hizmetler görecek.

 

ÜLKEMİZDEKİ GELİŞMELERDEN RAHATSIZ OLANLARA BAKIN

 

Ülkemizdeki güzelliklerden, yapılan hizmetlerden kim rahatsız olur ? Tabii ki, ülkemizi, milletimizi sevmeyen, birliğimizi, beraberliğimizi çekemeyenler, ülkemizin güçlenmesini istemeyenler rahatsız olur. Onlara inat daha çok çalışıp, omuz omuza olacağız. Mardin’de de Kızıltepe’de de İzmit’te de  birbirimize daha da kenetleneceğiz. Bizler bin yıldır biriz beraberiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ülkemiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için kendini feda ediyor, vaktini hep bu ülke için harcıyor. PKK’sından PYD’sine, FETÖ’sünden DEAŞ’ına, Almanya’sına kadar hepsi ülkemizin gelişmesini istemedikleri için saldırıyorlar. Bizim güçlü olmamızı  istemiyorlar. Bunun için de önümüzdeki referandumda hayır diyorlar. Onlar hayır diyorsa, bu ülkeyi düşünen, ezanların susmasını istemeyen, bayrağımızın inmesini istemeyenler tabii ki evet diyecektir. Hayır diyenlere bakın bunlar ülkemizin düşmanları. Bir de siyaseten hayır diyenler var.

 

 

 

HER ŞEYE KAŞRILAR

 

CHP gibi, onlar düşmanımız değil, onlar siyaseten hayır diyorlar. Ben onları anlamış değilim. Onlar ülkemizdeki her güzel gelişmeye hep karşı oldular. Hastanelerin birleşmesine, ilaçların eczanelerden alınmasına da karşı çıktılar. Şimdi de aynı anlayışla  hayır diyorlar. Bu tür davrandıkları için de  halkımızdan itibar görmüyorlar.  Halkımızın yararına olan işlere hayır denmeyeceğini onlar da öğrenecekler. Sizler, Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın, bizlerin arkasında durdukça ülkemiz çok daha güzle olacaktır” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da açılışta bir konuşma yaparak, ayrım yapmadan Kocaeli’nin her köşesine hizmet götürüldüğünü ifade ederek” bir taraftan Büyükşehir Belediyemiz, diğer taraftan İzmit Belediyemiz, halkımıza hizmet için gece gündüz çalışmaktadır. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a yaptığı güzel hizmetler için teşekkür ederim” dedi.

Açılışta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün de bir konuşma yaparak, önümüzdeki referandumun ülkemizin geleceği açısından  çok önemli olduğunu, ülkenin daha da gelişmesini isteyenlerin evet diyeceğin, ülkenin gelişmesini istemeyenlerin de hayır diyeceğini ifade ederek” halkımız her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir” dedi.

 

KONAKTA YOK YOK

 

Toplam inşaat alanı yaklaşık 600 metre kare ve 3 kattan oluşan konakta taziye salonu, fitnes salonu, kadınlar için kurs yerleri, öğrenciler için etüt odaları, çok amaçlı salon, muhtarlık odası, mescit, emekli salonu, Ketem, diabet odası, gebe eğitim odası, kafeterya gibi bir çok birim yer alıyor.

Son Güncelleme: 08.03.2017 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38