Evinde kendini asarak intihar etti

“Cenazeme kimse gelmesin” yazdı, kendini astı

Evinde kendini asarak intihar etti

“Cenazeme kimse gelmesin” yazdı, kendini astı

03 Kasım 2014 Pazartesi 18:38
Evinde kendini asarak intihar etti
 İzmit Kadıköy Mahallesi’nde genç bir kız kendini asarak yaşamına son verdi. Edinilen bilgilere göre, İzmit Kadıköy Mahallesi Ilgaz Sokak’ta bulunan bir evde Servet Şen adlı genç bir kız intihar etti. Kendini asan genç kızın cansız bedenini erkek arkadaşı buldu. Durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine gelen ekipler Servet Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi. 

Aslen Mersinli olduğu öğrenilen Şen, İzmit’te bir börekçide çalışıyordu. Dün sevgilisinde ayrılığı belirtilen genç kızdan uzun süre haber alamayan arkadaşları evine geldi. Eve giren arkadaşları salonda Servet Şen’in kendini asmış bir şekilde bulundu. İntihar etmeden önce bir not bırakan genç kız, “Cenazeme kimse gelemsin. İntiharımda kimse sorumlu değildi. Beni memleketime gömmesinler” yazdığı belirtildi. Genç kızın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 04.11.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38