banner28
banner23
banner36

Filistin heyeti Belsa’da

Marmara Belediyeler Birliği’nin konuğu olarak ülkemizde bulunan Filistin heyeti, İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti.

Filistin heyeti Belsa’da

Marmara Belediyeler Birliği’nin konuğu olarak ülkemizde bulunan Filistin heyeti, İzmit Belediyesi’ni ziyaret etti.

17 Şubat 2014 Pazartesi 11:31
Filistin heyeti Belsa’da
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yoğun programı nedeniyle konuk heyeti Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar ağırladı.

 

GÖLKAYA’DA GİTTİLER 

Filistin Yerel Yönetimler Bakan Yardımcısı Sead Koni, Genel Müdür Safwan Halabi ,Ramallah Belediye Başkanı Musa Hadid, Bireh Belediye Başkanı Jamal Shaltaf, Bethlehem Belediye Başkanı Vera Boboun, Beit  Shour Belediye Başkanı Hani Abdalmsih, Beitunia Belediye Başkanı Ribhi Dola, Beit Jala Belediye Başkanı Nael Salman,Ülke Direktörü Lana Abu Hijleh, Program Direktör Yardımcısı Nidal Hasan ve Politika Oluşturma Uzmanı Mohammed Alami’ den oluşan heyeti ilk önce Belsa’yı gezdiren ve İzmit hakkında bilgi veren Acar daha sonra konukları Gölkay’a götürdü.  Gölkay’a hayran kalan Filistin heyeti” İzmit’te bulunmaktan çok mutluyuz.  Kardeşlerimizle kucaklaşmanın heyecanı içindeyiz.  Dünyada bize en çok destek olan sizlersiniz. Ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.  Ziyaret,  günün anısına karşılıklı hediyeler verilerek sona erdi.

Son Güncelleme: 17.02.2014 11:31
Anahtar Kelimeler:
Belsa’daFilistinHeyeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38