banner28
banner23
banner36

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN, HÜRRİYET’E ÖVGÜ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u makamında misafir etti. 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN, HÜRRİYET’E ÖVGÜ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u makamında misafir etti. 

10 Mayıs 2019 Cuma 19:31
GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN, HÜRRİYET’E ÖVGÜ

 Torun’un ziyaretinden büyük onur duyduğunu belirten Başkan Hürriyet, misafiriyle yakından ilgilendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun “  İzmit Belediye Başkan adayı olduğunuzda kazanacağınızdan çok emindik, güvendik, inandık. Sizler de bizi mahcup etmediniz. Onurumuzsunuz” şeklinde konuştu.

ÖRNEK BELEDİYECİLİK GÖSTERECEĞİZ

Konuğunu Belsa’nın girişinde karşılayan ve ziyaretin kendisine ayrı bir güç enerji verdiğini belirten İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “ Genel Başkan Yardımcıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. En başından beri müthiş bir destek ve inançla arkamda durdular. Desteklerini her platformda esirgemediler.  Bana her zaman destek olan tüm genel merkez yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onların yüzünü kara çıkarmadığım için mutluyum. Bundan sonra da halkçı belediyecilik, sosyal demokrat anlayışıyla CHP adına da örnek belediyecilik göstermek istiyorum” dedi.

KAZANACAĞINIZA İNANCIMIZ SONSUZDU

Hürriyetin adaylığının açıklandığı andan itibaren başaracağına gönülden inandıklarını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da “ İzmit Belediye Başkan adayı olduğunuzda kazanacağınızdan çok emindik, güvendik, inandık. Sizler de bizi mahcup etmediniz. Onurumuzsunuz, iyi ki varsınız. Biz de üzerimize düşen her konuda yanınızdayız. İzmit’te her şey çok güzel olacak. Yolunuz açık olsun, başarılar diliyorum. Burada yapacağınız güzel hizmetler sadece İzmit halkını değil tüm Kocaeli halkını memnun edecek.” diyerek görevinde başarılar diledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38