banner28
banner23
banner36

GERİ DÖNÜŞÜM SAYESİNDE HEM OKULLAR HEM ÜLKEMİZ KAZANIYOR

İzmit Belediyesi’nin uzun yılardır başarı ile sürdürdüğü geri dönüşüm çalışmaları sayesinde hem ülkemizin hem de eğitim kurumlarının kazandığı öğrenildi

GERİ DÖNÜŞÜM SAYESİNDE HEM OKULLAR HEM ÜLKEMİZ KAZANIYOR

İzmit Belediyesi’nin uzun yılardır başarı ile sürdürdüğü geri dönüşüm çalışmaları sayesinde hem ülkemizin hem de eğitim kurumlarının kazandığı öğrenildi

29 Eylül 2014 Pazartesi 12:15
GERİ DÖNÜŞÜM SAYESİNDE HEM OKULLAR HEM  ÜLKEMİZ KAZANIYOR
 İzmit’teki okullar, atık kâğıtların kaynağından ayrı toplanması projesi sayesinde kırtasiye ihtiyacını karşılıyor. Her yıl toplanan atık kağıtlar sayesinde onbinlerce ağacın kesilmekten kurtarıldığını söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın da büyük önem verdiği projeye en büyük katkıyı eğitim kurumlarımız veriyor. Sadece bu sene 600 ton atık kağıt toplanarak ekonomiye geri kazandırıldı. Eğer bu kağıtlar toplanmasaydı kağıt ihtiyacımız için binlerce ağaç kesilecektir. Okullarımıza verdikleri destek için teşekkür ederiz” dediler. 

DESTEK KARŞILIKSIZ KALMIYOR 

Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmada okulların başta kırtasiye olmak üzere bir çok ihtiyacının da karşılandığı öğrenildi. Öğretmen ve öğrencilerin topladıkları kağıtların karşılığında  İzmit Belediyesi de okulların ihtiyaçlarını karşılıyor. Projeye destek olan Emek Dayanışma İlkokulu, Ulusal Egemenlik İlkokulu ve İzmit İmam Hatip Anadolu Meslek Lisesi’ne toplanan atık kâğıtların karşılığında 300 paket A4 fotokopi kâğıdı verildi. Yetkililer, okullara her yıl binlerce top fotokopi kağıdı, bilgisayar, projeksiyon cihazı, yazıcı, fotokopi makinası gibi verildiğini belirterek” proje sayesinde hem ülkemiz  hem de okullarımız kazanıyor. İzmit’teki geri dönüşüm çalışmaları bir çok belediye tarafından örnek alınmaktadır” şeklinde konuştular.

Son Güncelleme: 29.09.2014 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38