GÖLKAY’DA ANI YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi, Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası ve Gölkay Cafe’nin ortaklaşa düzenlediği Gölkay’da Anı Yakala fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

GÖLKAY’DA ANI YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İzmit Belediyesi, Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkârlar Odası ve Gölkay Cafe’nin ortaklaşa düzenlediği Gölkay’da Anı Yakala fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

14 Ocak 2016 Perşembe 11:55
 GÖLKAY’DA ANI YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Gölkay’daki ödül törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis üyesi Ersin Alparslan, Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç ve Kocaeli Fotoğrafçılar Odası Başkanı İbrahim Şahin katıldı.

 

99 ESER KATILDI

 

Gölkay’da Anı Yakala ödüllü fotoğraf yarışmasına 33 kişi toplam 99 eserle katılmıştı. Kocaeli Fotoğrafçılar Odası Başkanı İbrahim Şahin, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Raif Çancı, İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevtap Cengiz, İzmit Belediyesi Eğitim Kültür ve Müze Birim Sorumlusu Şaban Yazıcı ve fotoğrafçı Kemal Yüksel’den oluşan seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmede Ahmet Turan Kural birinci, Adnan Teymur ikinci ve Murat İbranoğlu da üçüncü seçildi. İzmit’in güzelliklerinin ön plana çıkartılmasının hedeflendiği yarışmada birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL ve üçüncüye de 1000 TL ödül verildi.

 

GÖLKAY’DA SANATSAL FAALİYETLER YAPILIYOR

 

Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan, sanata ve sanatsal faaliyetlere desteklerinin süreceğini belirterek”

yıllar önce şehrimizin çok atıl duran bir bölgesi olan Gölkay’da yaklaşık 5 yıldır spor yapılıyor, piknik yapılıyor, balık tutuluyor, bisikletle geziliyor, burada vakit geçiriliyor ve aynı zamanda sanatsal faaliyetlerde yapılıyor. Özellikle çocuklarımızın sanatsal faaliyetler içerisinde büyümesi, onların hem sosyalleşmesi hem de  ilerideki meslek seçimleri açısından çok önemli. Fotoğraf sanatçılığı da bunlardan birisi. Sanat ve sanatçının dostu bir belediye olarak bu tür sanatsal faaliyetlere destek olmaya çalışıyoruz.

 

SANAT VE SANATÇININ DOSTU BELEDİYE

 

İzmit’te Sanat Var sloganımızla sokak müzisyenlerimizden, sokak ressamlarımıza, sokaktaki pandomimciden, tiyatrosuna, tarihi konaklarımızda edebiyat sohbetlerine, şiir gecelerine kadar bir çok sanatsal faaliyetler içerisindeyiz. Cep sinemalarımızla çocuklarımıza şehrimizin 4 yerinde sinema keyfi yaşatıyoruz. Tiyatroyu köylere götürerek çocuklarımızın tiyatro ile iç içe büyümeleri için gayret ediyoruz.

 

HEPSİ BİRİNCİ

 

Tabi ki yapacak daha çok iş var. Sanatı, hayatımızın içinde daha çok yaşamaya, yaşatmaya devam etmeliyiz. İzmit Belediyesi olarak bu tür faaliyetlerin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan herkes, sanat adına çok önemli bir iş yapmıştır. Hepsi bence birincidir, hepinizi kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Kocaeli Fotoğrafçılar Odası Başkanı İbrahim Şahin de, Başkan Doğan’a sanata ve sanatçıya verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 15.01.2016 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38