GÖLKAY’DA ANI YAKALA

İzmit Belediyesi, Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarlar Odası ve Gölkay Kafe ortaklaşa olarak fotoğraf yarışması düzenliyor.

GÖLKAY’DA ANI YAKALA

İzmit Belediyesi, Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarlar Odası ve Gölkay Kafe ortaklaşa olarak fotoğraf yarışması düzenliyor.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 17:03
 GÖLKAY’DA ANI YAKALA

Gölkayda Anı Yakala adlı ödüllü fotoğraf yarışmasına 28 Eylül 2015 Pazartesi gününe kadar başvuru yapılabilecek.

 SEÇİCİ KURUL

 Büyük ilgi görmesi beklenen ödüllü fotoğraf yarışmasının seçici kurulu Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim  Şahin,  Kocaeli Güzel Sanatlar Fak. Fotoğraf Bölümü Öğretim görevlisi Raif Çancı, İzmit Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sevtap Cengiz, İzmit Belediyesi Eğitim Kültür ve Müze Birim Sorumlusu Şaban Yazıcı ve fotoğrafçı Kemal Yüksel’den oluşuyor.

 ÖDÜLLER

 Gölkay’da Anı Yakala fotoğraf yarışmasında birinciye 2000 Lira, ikinciye 1500 Lira ve üçüncü olana da 1000 Lira ödül verileceği öğrenildi.

 KATILIM KOŞULLARI:

Gölkay’ı fotoğraflayarak güzelliklerini ön plana çıkarmak, şehre olan katkısını gösterecek görüntüler elde etmeyi amaçlayan  yarışmaya katılım şartları şöyle:

1)Yarışma, seçici kurul üyeleri ve onların birinci derece yakınları dışında tüm amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına açıktır.

2) Katılımcılar yarışmaya en çok 3 adet renkli baskı ile katılabilirler.

3) Fotoğraflar Gölkay’da çekilmiş ve daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olmalıdır. Tespiti halinde yarışma dışı bırakılır, ödül almış ise ödülleri geri alınır. Bu durum diğer sıralamaları değiştirmez.

4) Fotoğrafların uzun kenarları serbest olup, kısa kenarları 30 cm olmalıdır. Herhangi bir yüzey üzerine yapıştırılmış paspartulu ve kenar boşlukları olan fotoğraflar kabul edilemez.

5) Fotoğraflar baskıları dışında 300 DPİ çözünürlükte yarışmaya gönderilen baskı kadrajında ve JPEG formatında CD’ye kayıtlı olarak ta gönderilecektir. CD kaydı olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

6) Katılım formu eksiksiz olarak doldurulmalı, imzalanmalı, fotoğrafların kayıtlı olduğu CD ve katılım formu, üzerinde yarışmacının rumuzunun yazılı olduğu ayrı bir zarfın içine konulmalı ve fotoğraflarla birlikte zarar görmeyecek biçimde kapalı olarak teslim edilmelidir. CD kayıtlarında fotoğrafların adlandırılması, katılım formundaki ile aynı olmalıdır.

7) Fotoğrafların arka sağ alt köşesine yapıştırılacak etiketlere 6 rakamdan oluşan rumuz yazılmalı ve tüm fotoğraflara sıra numarası verilmelidir. (Örnek:123456-1)

8) Yarışma koşullarına uymadığı belirlenen fotoğraflar, yarışma dışı bırakılacaktır.

9) Katılımcı yarışmaya gönderdiği yapıtın tümüyle kendine ait olduğunu ve tüm izinlerin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Ödül alan katılımcılardan bu beyan ve kabulleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül unvan ve türlü kazanımları geri alınır.

10) Ödül alan ve almayan tüm fotoğraflar İzmit Belediyesi arşivine alınacak ve ilçemizin tanıtımı amacıyla Belediyemizin uygun gördüğü çalışmalarda ve başka kamu kurumlarının aynı amaçlı çalışmalarında da eser sahibinin ismi belirtilerek kullanımına izin verilecektir. Bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecektir. Eser sahibinin kullanım hakkı saklı kalacaktır. Arşivimize bağışlanan fotoğrafların kullanım hakkı da ödül alan ve almayan fotoğraflar ile aynı olacaktır.

11) Tüm yarışmacılar yarışma koşullarını ve seçici kurul kararlarını istisnasız kabul etmiş sayılır.

Yarışmacıların eserlerini en geç 28 Eylül 2015 Pazartesi gününe kadar Kocaeli Fotoğrafçılar ve Benzerleri Esnaf Sanatkarlar Odası’nın Kemalpaşa Mahallesi Gümrükçüler Cad. Merkez İş Hanı No:7 K/1 adresine teslim etmeleri gerektiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 08.07.2015 11:31
Anahtar Kelimeler:
GÖLKAY’DA ANI YAKALA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38