Gönül, “Milletimizle olan gönül bağlarımızı artıracağız”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit’in en batısından en doğusuna kadar çalışmalarına devam ederek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor

Gönül, “Milletimizle olan gönül bağlarımızı artıracağız”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, İzmit’in en batısından en doğusuna kadar çalışmalarına devam ederek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor

04 Mart 2019 Pazartesi 13:33
Gönül, “Milletimizle olan gönül bağlarımızı artıracağız”

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, uzak yakın demeden vatandaşlara ulaşmayı, dinlemeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz akşam Kuruçeşme Seçim Ofisi’ni açmasının ardından, İzmit’in en doğusunda bulunan Ambarcı Tepebaşı Mahalle’sini ziyaret eden başkan adayı Gönül’e AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Mahalleli ile bir süre sohbet ettikten sonra değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “Bizler her zaman yolumuzu, istikametimizi milletimize çevirdik. Milletimiz ile olan gönül bağını artırarak gönül belediyeciliği yapacağız” dedi.

COŞKU BİZİ MUTLU ETTİ
Karşılaştığı coşkulu kalabalıktan dolayı memnuniyetini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Böyle bir heyecanı, kalabalığı ve coşkuyu görmek bizi çok mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. İzmit’in en batısından Kuruçeşme’den geldim oranın da size selamını getirdim. İki tarafta bu akşam bir başka güzeldi. Sizlerin yanında olmak bizim için çok mühim. 31 Mart seçimlerimizin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bizler milletimizin kararına her zaman güvendik. Bizler her zaman yolumuzu, istikametimizi milletimize çevirdik. Milletimiz ile olan gönül bağını artırarak gönül belediyeciliği yapacağız” şeklinde konuştu.

GECE GÜNDÜZ GAYRET GÖSTERİYORUZ
Açıklamalarına devam eden Gönül, “Her bir vatandaşımızın huzuru ve mutluluğu için çok çalışacağız. Köyü için, mahallesi için, şehri için taş üstüne taş koymuş ne kadar isim var ise sizlerin huzurunda onlara teşekkür ediyorum. Hangi mevkiye koltuğa gelirsek gelelim mühim olan hoş bir seda bırakmaktır. Bizler İzmit için, vatandaşlarımız için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Görevin tevdi edilmesinden itibaren sıkmadık el çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacak şekilde çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ
“Bizler gönül belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda hiçbir insanımızı kırmayacağız, incitmeyeceğiz” diyerek sözlerine devam eden başkan adayı Gönül, “Sizin gözlerinizden gördüğüm ve hissettiğim şu ki İzmit’in ikinci kadın belediye başkanı, Cumhur İttifakı ve AK Parti’nin adayı bu kardeşiniz olacak. Bizler bu şehri ortak akılla yöneteceğiz. Köy meclisleri yapacağız, sorunlarımızı ve çözümlerimizi hep birlikte bulacağız.  Sizler bana ulaşmaya çalışmayacaksınız, ben size ulaşacağım. Hem katılımcı hem de şeffaf olacağız. Bütün mahallelerimize eşit ve adil hizmet götüreceğiz. İzmit’e ve köylerimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38