HÜRRİYET; PARTİZANLIK DEĞİL İNSANİ DEĞERLER ÖNEMLİ

İZKANDER’i ziyaret eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Belediyenin tüm birimlerini geliştireceğiz” dedi.

HÜRRİYET; PARTİZANLIK DEĞİL İNSANİ DEĞERLER ÖNEMLİ

İZKANDER’i ziyaret eden İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Belediyenin tüm birimlerini geliştireceğiz” dedi.

28 Şubat 2019 Perşembe 11:13
HÜRRİYET; PARTİZANLIK DEĞİL İNSANİ DEĞERLER ÖNEMLİ

Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kandıra Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan ve yönetimiyle bir araya geldi. Programda Başkan adayı Hürriyet’e, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il Başkan yardımcısı Hüseyin Acurman, İzmit İlçe Başkan vekili Dalistan Filiz, Meclis üyesi adayları Mehmet Baştürk, Süreyya Koşar, Tuncay Aşkın, Ertuğrul Malçok, Necat Çakır, Bülent Afacan, Ali Kurt, Mehmet Kut, Ali Kurt, SKM Yöneticisi İsmet Kanık eşlik etti.

PARTİZANLIK DEĞİL İNSANİ DEĞERLER ÖNEMLİ

İZKANDER Başkanı Ömer Özkan programda yaptığı konuşmada İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İzmit Belediye Başkan adayı Hürriyet ise yaptığı konuşmada; “Değil makam kapımı evimin kapısını dahi kapatmadım. Bu yüzden benle görüşmek için kimse aracı aramasın. Sizin muhatabınız olarak direkt ben varım. Ben bu kenti yönetmeye talibim, iktidar olmaya kararlıyım. Projeler üretecek ve ortak akılla yöneteceğimiz anlayışı geliştireceğimiz, parmakla gösterilecek bir kent haline getirmek için meclis üyelerimizde teknik insanlara yer verdik. Niyetimiz birlikte yönetmekse herkese her şey yeter. Bu kentin ekmeğini bu kentin çocukları yiyecek. Partizanlık üzerine değil insani değerler üzerine bir yönetim anlayışı kuracağız. Biz bir şey yapacaksak danışma meclisi kurup o bölgenin ihtiyacı için birlikte kafa yoracağız. Değerini de birlikte paylaşacağız” dedi.

BELEDİYENİN TÜM BİRİMLERİ GELİŞECEK

Konuşmasına devam eden Hürriyet, “Köylerde üretimi destekleyecek projelerimiz olacak. 15 yılda bir tane büyük proje yapmadılar. Bu kadar kaynağımız var ama kullanamıyoruz. 5 yıl sonra sadece kaldırım taşı döşemekle övünen bir belediye başkanı olmayacağım. Halkımız hizmetten o kadar uzaklaşmışlar ki, hayallerini küçültmüşler. Mahallelere gittiğimizde gençler top sahası istiyor, ama spor kompleksi istemiyor. İnsanları artık küçük düşündürüyorlar. Bu kentin vizyonunu, marka değerini arttırmaktan bahsediyorum. Kaldırım taşları yapılır, düğün salonları inşa edilir, ama önemli olan bu kentin vizyonunu geliştirmek, değer katmak. Belediyenin tüm kurumlarını geliştireceğiz. Koca İzmit Belediyesi bir tane kreş açamadı. Bakın bizim belediyelerimize; kadınların iş gücüne katılımı için her mahallede kreşler var. Ben vekilliğimde rüştümü ispat ettim. Daha güzel, huzurlu ve mutlu İzmit mümkün” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38