banner28
banner23
banner36

HÜRRİYET,KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  köy muhtarlarıyla bir araya gelerek İzmit’in köylerinin geleceğini konuştu. 

HÜRRİYET,KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet,  köy muhtarlarıyla bir araya gelerek İzmit’in köylerinin geleceğini konuştu. 

25 Ağustos 2019 Pazar 15:15
HÜRRİYET,KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

KÖYLERİMİZDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

MARKA KÖYLER OLACAK

 Muhtarların köyleriyle ilgili istek ve şikâyetlerini ilettikleri toplantıda Başkan Hürriyet “  köylerimizde yeni bir dönem başladı.  Renkli asfaltları, tarih kokan evleri, sokakları ve kendilerine özgü güzellikleriyle marka köyler haline getireceğiz” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet muhtar buluşmalarına başladı. Köylerin çekim merkezi olması adına güzelliklerini ortaya çıkarmak isteyen ve

ilk olarak 25 köy muhtarıyla bir araya gelen Başkan Hürriyet’e, Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut ve Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Süleyman Şen eşlik etti.

KÖYLERİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Sıkıntıları ve problemleri gecikmeden öğrenmek ve çalışmalara başlamak için muhtarlarla bir araya geldiğini belirten Başkan Hürriyet, “Bugün köy muhtarlarıyla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. İlk toplantımızda şehrimizin batısındaki birbirine yakın köylerin muhtarlarını misafir ettik. Öncelikle köylerimizin sorunları, eksiklikleri konuşalım istiyorum. Köylerimizle ilgili planladığımız birçok proje var. Köyleri cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz.  İzmit’in köylerini insanların görmek için can attığı köyler haline getireceğiz” dedi.

BİR MARKA OLUŞTURULABİLİR

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “İzmir’de Şirince köyü var. Turizm merkezi haline geldi. Çeşitli etkinlikler ve ürünlerle turist çekebiliyor. Bizde İzmit’in köylerinde çeşitli projeler geliştirip ürünler yetiştirip çekim merkezleri yapmak istiyoruz. Köylerimizi kendilerine özgü ürünleriyle marka haline getirmek istiyoruz” dedi.

LAFLA DEĞİL PROJELERLE MARKA OLABİLİRİZ

Hürriyet, köylerin özelliklerini bilerek hareket etmeleri gerektiğini vurgulayarak, “Köylerinizde saklı kalmış özelliklerden yola çıkarak,  köylerimizin adını duyurabilecek projeler geliştireceğiz. Ortaya çıkacak projeler ve markalar size de fayda sağlayacak. Bizim projelerimiz, sizlerin katkı sağlayabileceğiniz ve geliştirebileceğiniz çalışmalardır. Fikirlerinizle büyütebileceğimiz tarzda doğru projeler ortaya koyarsak bu, İzmit’in marka değer olmasına büyük katkı sağlayacaktır. Lafla değil, projeyle marka olabiliriz” şeklinde konuştu.

İZMİT’İ RENKLENDİRECEĞİZ

Toplantıya katılan tüm muhtarların sıkıntılarını ve isteklerini dinleyerek notlarını alan Başkan Hürriyet muhtarların parke sıkıntısı yaşadıklarını belirtmesi üzerine, “Parke altında kum bitiyor, bastığınızda kalkıyor, yağmurda akıp gidiyor. Parke asfalttan daha pahalı. Yeni çalışmamız, parkeleri  bile asfaltlamak. Ama bu asfalt kullanılanın dışında renkli olacak. İstediğimiz deseni kullanabiliyoruz ve istediğimiz renklere boyayabiliyoruz. Şuan kalıplar yapılıyor yakın zamanda sokakları renklendireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 27.08.2019 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38