banner28

İzmit Belediyesi Dayanışma Platformu günden güne büyüyor

İzmit Belediyesinin koronavirüs ile mücadele sürecinde, ihtiyaç sahipleri ile ihtiyaçları karşılamak isteyenleri buluşturduğu Dayanışma Platformu günden güne büyüyor

İzmit Belediyesi Dayanışma Platformu günden güne büyüyor

İzmit Belediyesinin koronavirüs ile mücadele sürecinde, ihtiyaç sahipleri ile ihtiyaçları karşılamak isteyenleri buluşturduğu Dayanışma Platformu günden güne büyüyor

15 Nisan 2020 Çarşamba 18:18
İzmit Belediyesi Dayanışma Platformu  günden güne büyüyor

Koronavirüs ile mücadeleyi kent dayanışmasına dönüştüren İzmit Belediyesi, ihtiyaç sahipleri ile ihtiyaçları karşılamak isteyenleri buluşturmaya devam ediyor. Sadece sağlık problemlerini değil ekonomik sıkıntıları da beraberinde getiren salgın sürecinde İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in çağrısıyla başlayan dayanışma kampanyası ile Elazığ Depremi sürecindeki gibi İzmitliler yine birbirine kenetlendi. İzmit Belediyesi’nin koronavirüs salgını ile başlattığı dayanışma kampanyası, vatandaşların büyük ilgisiyle günden güne büyüyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN ADRESLERİNE TESLİM

İzmit Belediyesi, salgının ekonomik boyutta da vurduğu ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmek üzere yardımseverlerin gönderdiği çeşitli erzakları ayrıştırarak, koliler halinde paketlemeye devam ediyor. İzmit Belediyesine ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek yardım talebinde bulunan vatandaşlara yardımseverlerin desteği ile hazırlanan koliler her gün adreslerine gidilerek teslim ediliyor. Koordinasyonu ve lojistik desteği sağlayan İzmit Belediyesi büyük bir özveriyle gelen her talebi değerlendiriyor. Yaklaşan Ramazan ayını da şimdiden planlamaya başlayan İzmit Belediyesi, ihtiyaçları karşılamak isteyenlerin de her türlü destek talebine kapılarını açtı.

GÜNDEN GÜNE BÜYÜYOR

İhtiyaç sahiplerinden her geçen gün gelen talep oranı artarken, dayanışma kampanyası da aynı hızda büyüyor. Salgının ne kadar süreceği ve işin ekonomik boyutunun ne zaman normale döneceği bilinmezken İzmit Belediyesi gelen her ihtiyaca yönelik, vatandaşların desteğini kabul ediyor. İzmit Belediyesinin bu zor günleri hep birlikte atlatmak adına başlattığı dayanışma kampanyasına ihtiyaçları karşılamak üzere katılmak isteyenler 0262 318 00 00 numaralı telefondan, 0532 166 41 41 numaralı whatsapp hattından ve  web sitesinden başvuru yapabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38