banner28
banner23
banner36

İzmit Belediyesi Ekopark’ı halkın mutlu anlarına hazırlıyor

Vatandaşların nefes alacağı bölgelerde düzenleme ve bakım çalışmaları yapan İzmit Belediyesi, Ekopark’ı halkın sokağa çıkacağı günlere hazırlıyor

İzmit Belediyesi Ekopark’ı halkın mutlu anlarına hazırlıyor

Vatandaşların nefes alacağı bölgelerde düzenleme ve bakım çalışmaları yapan İzmit Belediyesi, Ekopark’ı halkın sokağa çıkacağı günlere hazırlıyor

05 Mayıs 2021 Çarşamba 12:16
İzmit Belediyesi Ekopark’ı  halkın mutlu anlarına hazırlıyor

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle ve tam kapanmayla beraber tüm ekipleriyle sahaya indi. Yaz aylarının kendini hissettirdiği bugünlerde vatandaşların nefes alacağı bölgeleri düzenleme ve bakımlarını yapmayı planlamaya alan İzmit Belediyesinin çalışma duraklarından biri de Şirintepe’deki Ekopark oldu. 

HUMMALI ÇALIŞMA YAPILIYOR

Vatandaşların dinlenme ve eğlenme noktası olarak tercih ettiği ve oldukça rağbet gören pandemi günlerinde ise önemi daha da artan parklardan biri olan Ekopark’ta havuzların bakımı yapılırken masa ve banklar da elden geçirildi, eskiyenler yenileriyle değiştirildi. Canlıların yaşadığı gölette de temizlik çalışması yapıldı. Doğasıyla kendine hayran bırakan bölgede ağaçlar budanırken çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmaları da gerçekleştirildi. 

İZMİT’İ GÜLÜMSETECEK İŞLER 

Park ve bahçe hizmetleri bahar ve yaz dönemi süresince İzmit Belediyesinin ağırlık verdiği iş kalemlerinden biri olarak dikkatleri çekiyor. Felsefe edindiği ‘Gülümse İzmit’ sloganıyla tüm işine dört elle sarılan İzmit Belediyesi bu sene de vatandaşlarını yeşil bir İzmit ile gülümsetmeye devam ettirmeyi hedefliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38