İZMİT BELEDİYESİ, FARKINDALIK YARATTI

İzmit Belediyesi, düzenlediği bisiklet turlarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.  

İZMİT BELEDİYESİ, FARKINDALIK YARATTI

İzmit Belediyesi, düzenlediği bisiklet turlarıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.  

15 Ekim 2019 Salı 14:13
İZMİT BELEDİYESİ, FARKINDALIK YARATTI

Her hafta düzenlediği bisiklet turları ile farkındalık yaratan İzmit Belediyesi son olarak Amatör Spor Haftası ve Meme Kanseri Farkındalık Haftası kapsamında bisiklet turu gerçekleştirerek konulara dikkat çekti.  Bisiklet severlerin yoğun ilgi gösterdiği tur bu hafta Amatör Spor Haftası ve Meme Kanseri Farkındalık Haftası turu ile birlikte ayrı bir anlam kazandı.

YAHYA KAPTAN’DAN ATATÜRK HEYKELİ’NE

Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Hanımeli Kültür Merkezi Bisiklet Trafik Eğitim Pisti’nde saat 09.00’da başlayan tur, Kültür Tepesi Atatürk Heykeli’ne kadar devam etti. Atatürk Heykeli önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bisiklet severler Hanımeli Kültür Merkezi Bisiklet Trafik Eğitim Pisti’ne geri dönerek turu tamamladı.

Pedallarını böyle anlamlı konular için çevirdikleri için ayrı bir keyif aldıklarını belirten ekip,  emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme: 20.10.2019 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38