İZMİT BELEDİYESİ HAFTALIK ENCÜMEN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi.

İZMİT BELEDİYESİ HAFTALIK ENCÜMEN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi.

06 Ocak 2020 Pazartesi 18:14
İZMİT BELEDİYESİ HAFTALIK ENCÜMEN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında makam toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanan toplantıda Emlak İstimlak Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğüne ait toplam 8 madde görüşülerek karara bağlandı.

KİRA İHALESİ İPTAL EDİLDİ

Emlak İstimlak Müdürlüğünün dosyasında yer alan belediyeye ait 5 adet yerin pazarlık usulü ile kiraya verilmesi ihalesinin herhangi bir talep gerçekleşmemesi sebebiyle ihaleden kaldırılması maddesi encümene sunuldu. Karabaş Mahallesi 474 ada 59 numaralı parselin bir kısmının bedelsiz olarak yola terki ve Ömerağa Mahallesi 296 ada 23, 31, 32, 33 numaralı parselin ifrazı, tevhidi ve yola terki hakkındaki maddeler encümende onaylandı. Cedit Mahallesi 1841 ada 1 numaralı parselde bulunan ve ikinci hissedar tarafından alımı talep edilen 9 metrekarelik belediye hissesinin metrekaresi 2.750 TL olmak üzere toplamda 24.750 TL’ye satışı encümende onaylandı.

TEHLİKELİ ARSA BETON DUVARLA KAPATILACAK

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün dosyasında yer alan imar yönünden herhangi bir sorun bulunmayan Durhasan Mahallesi 829 ada 12 ve 13 numaralı parsellerin tevhidi ve Körfez Mahallesi 1884 ada 11, 12, 13 numaralı parsellerin tevhidi encümende onaylandı. Yapı Kontrol Müdürlüğünün dosyasında yer alan Yeşilova Mahallesi 108 ada 7 numaralı parselde bulunan ruhsatlı binada proje ve eklerine aykırı yapılan imalatlar nedeniyle hissedara 1162 TL cezai işlem uygulanmasına karar verildi. Gültepe Mahallesi 4409 ada 14 numaralı parselde gerekli güvenlik önlemlerinin alınmadığı ve sağlık kuralları açısından tehlike arz ettiği tespit edilerek belediye ekipleri tarafından tutanak tutuldu. Parselin beton güvenlik duvarıyla kapatılması işinin belediye tarafından yapılarak maliyetin yüzde 20 fazlasının hissedardan alınması yönündeki karar encümende onaylandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38