İZMİT BELEDİYESİ İŞÇİLERİ, HİZMET-İŞ’E KATILDI

Hizmet-İş Sendikamızın örgütlenmesini bitirdiği İzmit Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalar ve önümüzdeki ay çıkacak yetki süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İZMİT BELEDİYESİ İŞÇİLERİ, HİZMET-İŞ’E KATILDI

Hizmet-İş Sendikamızın örgütlenmesini bitirdiği İzmit Belediyesi çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalar ve önümüzdeki ay çıkacak yetki süreciyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

23 Ağustos 2015 Pazar 12:12
 İZMİT BELEDİYESİ İŞÇİLERİ, HİZMET-İŞ’E KATILDI
 Toplantıya Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcımız ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Halil Özdemir, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Keskin, Kocaeli Şube Başkanımız İdris Ersoy ve Şube Yönetim Kurulu katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan İdris Ersoy, “İzmit belediyesinde 3. Örgütlenme çalışmamız bu dönem Allah’ın izni ve sizlerin teveccühü ile bu sefer başarıya ulaştık, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Genel-İş sendikasının yapmış olduğu sözleşme ve çalışma hayatının içindeki yanlışlıkları sonucu malum sendikadan istifa ederek Hizmet-İş Sendikamızın saflarına katıldınız, ancak malum Sendikanın Şube Başkanı kendi başarısızlığını sağa sola çamur atarak örtmeye çalışıyor. Bakın Genel-iş eski başkanları, yöneticileri, temsilcileri şu an mevcut temsilcilerin neredeyse yarısı sendikamıza üye oldu bu arkadaşlar ve sizler bu iradeyi gösterdiniz ve malum sendika başkanının hezeyanlarını boşa çıkarttınız. Yine bu sendika yöneticileri, bizi yandaşlık ve belediye yönetimini anti demokratik davranışlar içinde olduğunu ifade ederken kendisine soruyoruz; 
Güneydoğu’daki bir siyasi partinin tüm belediyelerinde istisnasız  sadece Genel-iş sendikası var? Neden işkolunda örgütlü başta Hizmet-İş olmak üzere diğer sendikalar anti demokratik yoldan tavsiye edildi önce sağa sola çamur atacağınıza kendi uygulamalarınıza bir bakın. Diğer bir konuda sözleşmelerde hak kaybı olacağını ifade edenlere de şunu net ifade ediyoruz, kazanılmış haklar korunarak,mevcut haklardan taviz verilmeyeceği gibi bugün İzmit belediyesinin çalışanlarının diğer ilçe belediyeleri arasındaki düşük yevmiyelerini de zamanla biz düzelteceğiz. Yaklaşık 6 TL  olan bu yevmiye farkı da Genel-iş’in yapmış olduğu  acemiliklerden  kaynaklansa gerek, tüm bu olumsuzluklar inşallah bizimle beraber düzelecek. Bir kez daha Hizmet-İş Sendikamızı tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”dedi
 HİZMET-İŞ SENDİKASI 
KOCAELİ ŞUBE BAŞKANLIĞI

Son Güncelleme: 26.08.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38