banner28
banner23
banner36

İZMİT BELEDİYESİ TARIM FUARI’NDA

İzmit Belediyesi yetkilileri, İstanbul TÜYAP’da düzenlenen AVRASYA 2016 Tarım Fuarı’nı ziyaret ettiler.

İZMİT BELEDİYESİ TARIM FUARI’NDA

İzmit Belediyesi yetkilileri, İstanbul TÜYAP’da düzenlenen AVRASYA 2016 Tarım Fuarı’nı ziyaret ettiler.

26 Ocak 2016 Salı 11:36
 İZMİT BELEDİYESİ TARIM FUARI’NDA
Belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürü Mustafa Şener ve koordinatörü İsmail Gün ile teknik ekip, fuarda tarımsal alandaki yenilikleri inceleme imkanı buldular. Yetkililer, fuar gezisinin oldukça yararlı olduğunu belirterek” Belediye Başkanımızın talimatıyla yaklaşık 2 yıl önce kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz, köylere yönelik faaliyetlerde bulunuyor. Köyleri ziyaret edip  tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıyoruz. Fuardaki izlenimlerimizi de köylerdeki vatandaşlarımızla paylaşacağız” dediler.

 

KÖYLERE ZİYARET

 

Bu arada İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün köy ziyaretleri devam ediyor. Müdürlükte görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu ile Veteriner Hekim Gökhan Kılıç, Akpınar, Kulfallı, Arızlı, Sekbanlı, Kabaoğlu ve Sepetçi köylerine giderek vatandaşlarla tarıma ve hayvancılık ile ilgili fikir alış verişinde bulundular.

Son Güncelleme: 26.01.2016 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38