banner28
banner23
banner36

İZMİT BELEDİYESİ’NDE DENETLEMELER ÇOK SIKI

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekibi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

İZMİT BELEDİYESİ’NDE DENETLEMELER ÇOK SIKI

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekibi çalışmalarını titizlikle sürdürüyor

29 Ağustos 2014 Cuma 11:49
İZMİT BELEDİYESİ’NDE DENETLEMELER ÇOK SIKI
 6 aylık süreçte 1647 iş yerinde denetimler gerçekleştirdi. Yapılan iş yeri denetimlerinde hijyen, fiyat etiketi, tarihi geçmiş ürün satışı yapılıp yapılmadığı gibi konularda kontroller gerçekleştirdi

1647 İŞ YERİNDE DENETİM

İzmit halkının daha modern, temiz ve sağlıklı ortamda alışveriş yapması için gecesini gündüzüne katan ekipler, 6 aylık süreçte 1647 iş yerinde İzmit Belediyesi zabıta Ekipleri tarafından denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde hijyen, fiyat etiketi, tarihi geçmiş ürün satılıp satılmadığı, tarifeli satış yapan yerlerde tarife bulundurulması (lokanta, kıraathane vs), iş yerlerinde yangın söndürme cihazının olup olmadığı ve ölçü ve tartı aletlerinin muayenesinin yapılıp yapılmadığı ile ilgili kontroller gerçekleştirdi.Yapılan kontrollerde eksiklik görülen işletmeler uyarılırken, uyarılara itibar etmeyen kişi ve kurumlara yasal işlem uygulandı. 

İNSANLIK VE SAĞLIK ADINA

Denetimlerdeki amacımız vatandaşın alışverişlerinde suiistimal gösteren kişi ve işletmeleri uyarmak ve ikaz etmektir diyen İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İşletme sahiplerimizden sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz. Bu bilinci, denetim tedbirleri olarak değil, insanlık ve sağlık adına ortaya koymalıyız. Vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk durumunda Belediyemizin 318 00 20 ve Zabıta’nın 153 numaralı telefonunu arayarak şikâyetlerini bizlere bildirmesini istiyoruz diyerek alkımızın sağlığı ve huzuru noktasında denetimlerin devam edeceğini belirttiler.

Son Güncelleme: 31.08.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38