İzmit bisiklet şehri olacak

İzmit Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımları devam ediyor.

İzmit bisiklet şehri olacak

İzmit Belediyesi’nin öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımları devam ediyor.

28 Şubat 2014 Cuma 10:25
İzmit bisiklet şehri olacak
 4 Mart’ta kadar devam edecek olan bisiklet dağıtım programı çerçevesinde Farabi Orta Okulu, Solaklar Orta Okulu, KYÖD Orta Okulu ve Yenimahalle Orta Okulu’ndaki öğrenciler de bisikletlerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın elinden aldılar. Farabi Orta Okulu’nda 29, Solaklar okulunda 11, KYOD okulunda 41, Yenimahalle Orta okulunda da 51 olmak üzere toplam 132 öğrenciye bisikletleri okullarda düzenlenen törenle teslim edildi. Okullarda düzenlenen bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Doğan’ın yanı sıra okul müdürleri, okul aile birlik başkanları, muhtarlar ve veliler katıldı.

 

HER EVE BİİSKLET

 

Bisiklet dağıtım törenlerinde konuşan Başkan Doğan hedeflerinin bisiklet kenti İzmit olduğunu belirterek” bu hedefe ulaşmak için bisiklet yolları, bisiklet eğitimleri, 15 bin öğrenciye ücretsiz dağıttık. Bu hedefe ulaşmak çok da zor değil. İzmit’te bisiklet kültürünü yaygınlaştırmakta kararlıyız. Hedefimiz her eve bisiklet girmesini sağlamaktır” dedi.

 

HERKESİN BAŞKANI

 

Herkesi kucakladıklarını da söyleyen Doğan, “Herkesin derdine koştuk. Cenazesinden düğününe, asker uğurlamasında hep vatandaşlarla birlikteyiz. Hangi siyasi düşüncede olurlarsa olsunlar her kesime hizmet ettik. Hedefimiz İzmit i İsviçre standartlarına getirmek. Şehrimizde işsiz bir kişinin bile kalmaması için çalışıyoruz. Eski klasik belediyecilik geride kaldı. Artık yeni nesil belediyecilik zamanı. 5 yıl önce 69 milyon lira olan belediye bütçemizi 150 milyon liraya çıkardık. Bu yatırım demek halkımıza hizmet demektir.  Oy versin vermesin her kese hizmet etmek boynumuzun borcudur. Hangi partili olursa olsun bizim vatandaşımızdır”  şeklinde konuştu.  Konuşmaların sonunda öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Son Güncelleme: 28.02.2014 10:26
Anahtar Kelimeler:
OlacakIzmitBisikletşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38