İzmit daha da güzel olacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ayazma Mahallesinde bulunan Bayındırlık İş merkezindeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

İzmit daha da güzel olacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ayazma Mahallesinde bulunan Bayındırlık İş merkezindeki esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi.

16 Mart 2014 Pazar 10:25
İzmit daha da güzel olacak

Bayındırlık İş Merkezi Yönetim Başkanı Özkan Durmuşoğlu tarafından düzenlenen etkinliğe Başkan Doğan’ın yanı sıra Ayazma Mahalle Muhtar Rıdvan Gedikli, Tepeköy Mahalle Muhtarı Cemal Güreşen, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Ak Parti SKM sorumlusu Tahir Aktaş, Ak Parti İzmit ilçe başkan yardımcıları Kadir Cansever, Engin Tümer, Ak Parti il yöneticisi Erdoğan Şentürk, meclis üyesi adayı Hayrettin Ünlü de katıldı.

 

PREFABRİK HASTANELERDEN SAĞLIK TURİZM MERKEZİNE

 

Başkan Doğan buluşmada yaptığı konuşmada milletvekilliği döneminde de belediye başkanlığı döneminde de önemli işlere imza attıklarını anlatarak” genç kardeşlerim bilmezler. 10yıl öncesine kadar ilimizdeki hastaneler prefabriklerde  sağlık ocakları konteynırlarda hizmet veriyordu. Yoğun çalışmalarla bugün Türkiye’nin en güzel hastanelerine sahibiz. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, tıp merkezleri, araştırma hastanesi, Derince Devlet Hastanesi bunların hepsini şehrimize kazandırdık.  Bir anlamda şehrimizi adeta sağlık turizminin merkezi haline getirdik.

 

BORÇSUZ BELEDİYE

 

Belediye başkanı olarak ta 5 yıldır sizlerleyiz. Beş belediye birleştikten sonra İzmit Belediyesi olarak bir hedef oluşturduk. Personelimizin ekonomik durumunu düzelttik. İşçilere verilmeyen ücretler vardı. Borçları tamamladık ve çok şükür bugünlere kadar işçi borcu lafı hiç etmedik bundan sonra da  etmeyeceğiz. Yeni tarz yeni nesil bir belediyecilik yapmaya başladık. Çünkü artık su, çöp toplama, kaldırım yapma, kanalizasyon yapma klasik bir belediyecilik işidir. onlar zaten yapılacak işler. Şimdi yeni nesil belediyecilik yapıyoruz.

 

YENİ BİR VİZYON

 

Ve şehrimize yeni bir vizyon hazırlıyoruz. Bunun için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık.  Sanayi kenti kimlikli bu şehir artık turizm kenti, hem sağlık hem doğa hem de tarih kenti olacak, bilim üreten bilişim teknolojileri üreten bir şehre dönüşecektir.

 

KAPALI PAZAR MÜJDESİ

 

Bu mahallemizde de diğer mahallerdeki gibi çok işler yaptık. Kapalı pazarı da mahallemize kazandıracağız. Pazar projesinin altında çok güzel sosyal tesisler olacak, her türlü faaliyetin yapılacağı çok amaçlı bir salon olacak İçerisinde kurslar etüt merkezi gençlere hitap eden faaliyet alanları bulunacak. Bölgeyle ilgili ulaşım sorunu olduğunu biliyorum. Ulaşım Büyükşehir ile ilgili bir sorun ama bununla ilgili de bizlerde çok büyük gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bununla ilgili çalışmalar yapıyor.

 

MASA BAŞINDAN KALKACAK HALLERİ YOK

 

Dileğimiz hiçbir sorunun kalmadığı İsviçre standartlarında bir yaşamın olması isteğini gerçekleştirmektir. Bunlar hayal değil, biz bunları gerçekleştirebilecek güçteyiz. Bilgimiz var, becerimiz var, dünyayı biliyoruz, enerjimiz var. Belediyecilik enerji işidir. Belediyecilik gerekirse sabah 5 ten gece 12 lere kadar sokak sokak koşma işidir. O eski  belediyecilik tarihte kaldı. Şimdi bazı adaylar nasıl yönetecekler bu kenti. Masa başından kalkacak halleri yok. Daha enerjik, koşan bir belediye anlayışı var dünya da.

Tabi ki en değerli şey enerjinin ötesinde sevgidir. Biz sizleri seviyoruz, sizlere hizmet etme onurunu düşünüyoruz. Geriye güzel eserler hoş bir seda bırakmaktan başka bir beklentimiz yok Çocuklarımıza yarınlarımıza daha güzel bir İzmit bırakmanın heyecanını yaşıyoruz.

İzmit’imiz bir dönem sonra çok daha güzel olacak. 10 yıl önce İzmit’in sahil kenarından geçemezdik. Burnumuzu tutardık, her taraf kokuyordu. Önceden bir tane yol vardı gidiş yoktu şimdi 8 tane yol, var 4 gidiş 4 dönüş. Belediye başkanlarının bir görevi de şehre yeni değerler katmaktır. Biz bunu yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bayındırlık İş Merkezi Yönetim Başkanı Özkan Durmuşoğlu da Doğan’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “İş merkezimiz şu an daha da güzel olduysa bu sizlerin sayesindedir” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.03.2014 10:27
Anahtar Kelimeler:
OlacakGüzelIzmitDaha Da
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38