banner28
banner23
banner36

İZMİT MODERN HAYVAN PAZARI, BU SENE ÇOK FARKLI

İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesinde hem alıcıyı hem de satıcıyı çok memnun etti.

İZMİT MODERN HAYVAN PAZARI, BU SENE ÇOK FARKLI

İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesinde hem alıcıyı hem de satıcıyı çok memnun etti.

08 Ağustos 2019 Perşembe 12:10
İZMİT MODERN HAYVAN PAZARI, BU SENE ÇOK FARKLI

Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hayvan satıcılarına ve alıcılarına büyük kolaylıklar sağladığı Pazar, bu yıl vatandaşları çok memnun etti. 

HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANDI 

Geçtiğimiz senelere göre hayvan satış yerlerinde yapılan indirimlerle rakamlar, pazarın açıldığı yıldan daha ucuz hale getirildi. Ayrıca daha önce konaklama hizmeti ücretli olan hayvan pazarında bu yıl satıcılar ücretsiz olarak konaklarken,  hayvan alıcılarına da şehir merkezinden ücretsiz ulaşım imkânı sağlandı. 

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ 

Bu bayramda pazarda daha iyi şartlara kavuştuklarını ifade eden hayvan satıcıları özellikle konaklama, yemek, hayvan bakımı, hayvanların temizliği ve bölge temizliği konusunda oldukça hassas davranıldığını belirtirken;  hayvanlarını kendilerine her türlü kolaylığın sağlandığı, ekonomik,  güvenli ve konforlu bir ortamda satışa sunduklarını belirttiler. 

YÜZDE 80’İ SATILDI

Bu yıl, 750 Büyükbaş ve 1200 küçükbaş hayvanın getirildiği pazarda hayvanların yüzde 80’inin satıldığını belirten hayvan satıcıları durumdan çok memnun olduklarını belirtti. 

HAYVAN KAŞIMA MAKİNESİ

İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazar’ında hayvanların sağlık şartlarına ve kimliklerine hassasiyet içerisindeki dikkat edilirken hayvan kaşıma makineleriyle birlikte hayvanların rahatlaması ve huysuzlanmaması sağlandı.

KENDİ EVLERİMİZ GİBİ

15 senedir hayvanlarını satmak için İzmit’e gelen Mahmut Koçar, “Yeni yönetimle birlikte İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı çokdaha güzel oldu. Daha önce ücretsiz yatakhane hizmeti yoktu. Güvenlik şartları çok iyi bir şekilde yapılıyor. Yatakhaneler artık ücretsiz ve yemeklerde makul fiyatta. Eskiye nazaran çok güzel oldu. Banyo ve tuvaletler kendi evlerimizde ki gibi. Biz oldukça memnunuz” dedi.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL

10 senedir küçükbaş hayvanlarını satmak için pazara gelen Hüseyin Özcan, “Hayvan pazarından çok memnunuz. Yetkili arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Güvenlik çok güzel. Kameralarla 24 saat izleniyor. Rahatlıkla uyuyabiliyoruz. Suyumuz var banyomuz var. Her şey çok güzel” ifadelerinde bulundu.

İZMİT GİBİ BİR PAZAR GÖRMEDİM 

10 senedir İzmit’te hayvanlarını satan Serkan Moğultay ise, “İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı bu sene çok daha güzel. Bu seneki yönetim harkulede. Bu seneki yaklaşımları ve bize verdikleri değer kat ve kat arttı. Bu sene çok rahatız. Hizmet güzel, temizlik çok güzel. Türkiye genelinde çoğu pazara gittim ben İzmit gibi bir Pazar görmedim” dedi.

HAYVANLAR 3 KONTROLDEN GEÇİYOR

Konuşmalarına devam eden Moğultay, “Pazarımız çok rahat. Güvenlik şartları çok iyi. Rahatlıkla hayvanlarımızı bırakıp gidebiliyoruz. Rahatsızlık yaşadığımız zaman belediye yetkilileri hemen bizimle ilgileniyor. Buradan hayvan alacak kişilerin avantajı da var. Çünkü buraya gelen hayvanlar 3 kontrol noktasından geçerek pazara getiriliyor. O yüzden buradan hayvan alacak vatandaşlar gönül rahatlığıyla etlerini tüketebilir” dedi.

HEPSİNİ SATTIK 

20 senedir hayvan satıcılığı yapan Mehmet Öncül, “Biz hayvanlarımızın satışını bitirdik. İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı’ndan çok memnunuz. 24 saat sıcak suyumuz var. Yatakhanemiz var. Rahatlıkla hayvanlarımıza bakabiliyoruz” dedi.

HİÇ BİR EKSİĞİMİZ YOK

9 senedir İzmit’te hayvan satan Ali Yılmaz ise, “Şuan İzmit Belediyesi Modern Hayvan Pazarı’ndan çok memnunuz daha önceki yıllarda çok kepazelik çektik ve zor şartlarda çalıştık. Bize yapılan hizmet çok güzel. Şuan hiçbir eksiğimiz yok. Burada rahatımız çok iyidir. Bu sene ayrı bir güzel hizmet sunuldu. 

ÜCRETSİZ RİNG SERVİS

Hayvan pazarına gelip hayvan almak isteyen Mustafa Derin de , “Daha öncelerde çamur içinde hayvan alıyorduk. Şimdi gayet temiz ve güzel bir ortamda hayvanlara bakabiliyoruz. Hayvanların pazara girmesi için hangi koşullardan geçtiğini gördüğümüz için içimiz çok rahat. Ayrıca İzmit Belediyesi’nin ücretsiz servis uygulaması var. Bu uygulama ile beraber vatandaşlar ücretsiz olarak buraya gelip hayvanlarını alabiliyorlar” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38