banner28

İzmit şaha kalkacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Dönem, yeni dönemdeki projelerle İzmit’in şaha kalkacağını söyledi.

İzmit şaha kalkacak

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Dönem, yeni dönemdeki projelerle İzmit’in şaha kalkacağını söyledi.

22 Nisan 2014 Salı 12:14
İzmit şaha kalkacak
İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan’a hayırlı olsun ziyaretlerinin ardı arkası kesilmiyor. Şimdiye kadar toplumun her kesiminden binlerce kişiyi ağırlayan Başkan Doğan, projeler hakkında da  gelen misafirlere detaylı bilgi veriyor. İzmit’i hep birlikte kalkındıracağız diyen Başkan Doğan” geçen 5 yıl içinde kentimize önemli hizmetlerde bulunduk. Yeni dönemde bu hizmetlerin  çok daha fazlasını yapacağız. Çocuklarımıza  daha güzel ve yaşanabilir bir kent bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Sanal Gerçeklik Projemiz ile çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz, toplum sağlığından eğitime, milli değerlerimizden turizme kadar bir çok alanda bilgi sahibi olabilecek. Dünya Tasarım Akademisi, gençlerimizin, otomobilden ayakkabıya, mikroçipten bilgisayara kadar bütün ürünleri tasarlayabilmelerine imkan sağlanan, dünyanın en iyi tasarımcılarının  ders verdiği okul olacaktır.

3D Yazıcı Teknolojileri Enstitüsü ile İzmit yeni sanayi devrimine hazırlanacak. Bu proje İzmit’in geleceğinde en önemli yeri tutacaktır. Proje sayesinde kent ekonomisine yılda 1 milyar Dolar katkı sağlanması hedeflenmektedir. Bilgisayar Sanatları ve Sinema Akademisi ile şehrimize yılda ortalama 500 milyon Dolar girecektir. Yüzme sporunun  şehrimizde  gelişmesi ve sporcu yetiştirmek için olimpik havuz projemizi hayata geçireceğiz. Deprem Eğitim Akademisi ile  dünyada deprem ile ilgili bugüne kadar üretilmiş bütün bilgiyi toplayacak,  bu akademi deprem alanında şehrimizi ve ülkemizi bölgesel anlamda deprem eğitim merkezi konumuna yükseltecektir. Bu projesi sayesinde de  İzmit ekonomisine orta vadede yılda en az 1 milyar Dolarlık katkı sağlanması hedeflenmektedir. İnsan ve Teknoloji Fuarı sayesinde İzmit ulusal ve uluslararası çapta fuar markası olacaktır.  İstihdam Merkezi ile işsizlerin iş, işini sevmeyenlerin yeni iş bulmasında koordinasyon işlevi görecek.  Genç Girişimciler Projemiz ile  gençlerin fikirlerini hayata geçirmeleri için girişimciliği özendirecek ve iş kurma teşebbüslerinde işletme giderlerini en aza indirecek imkanlar sağlayacağız. Böylelikle hem ülkemiz hem İzmit’imiz hem de gençlerimiz kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.04.2014 12:29
Anahtar Kelimeler:
IzmitSahaKalkacak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38