İzmit SP iftarda buluştu

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftarı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

İzmit SP iftarda buluştu

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftarı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

15 Haziran 2016 Çarşamba 14:09
İzmit SP iftarda buluştu

 Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftarı bu sene de yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İzmit İlçe Teşkilatının Harran 41  ‘de düzenlediği iftara Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Elderoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatlanma Başkanı Zafer Mutlu, İl yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kollarının yanı sıra partililer yoğun katılım sağladı.

Yapılan iftarın ardından ilk olarak açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Samet Gürsoy, ‘’İçinde Bulunduğumuz Ramazan Ayının bizlere, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesi Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyoruz. Bu mübarek ayın kan ağlayan İslam Coğrafyasının felahına vesile olmasını Mevla’mızdan niyaz ediyorum. Ülke olarak gerçekten zor ve sıkıntılı günlerden geçmekteyiz. Dört bir tarafı kuşatılmış, dört bir taraftan nasıl bir belanın geleceği ne yazık ki kestiremediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Maalesef ki terör belası mübarek Ramazan ayında bile yakamızı bırakmamaktadır. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

BU MİLLETE İHANETTİR

Konuşmasına devam Gürsoy, ” Yaşanan bunca saldırıların, bunca kaosların tek bir sebebi vardır, o da Türkiye’yi bir Irak, bir Suriye ve bir Libya haline dönüştürme çabalarıdır. İşin daha vahimi ise, ülkemizde, olayları değerlendiremeyen, tehlikeleri önceden göremeyeni, on dört yıldır iktidarda olmalarına rağmen hale tecrübesiz, basiretsiz ve gaflet içinde olan bir iktidarın iş başında olmasıdır. Her seferinde batı ve Amerika tarafından hançerlenmelerine rağmen yine de çözüm için oraya koşmaları bu millete ihanettir. Bizler Saadet Partililer olarak yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya idealleri için yeniden güçlü bir mesele çekmek zorundayız.’’ Dedi.

Samet Gürsoy’un konuşmasının ardından konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatlanma Başkanı Zafer Mutlu “ Saadet Partisi olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Son seçimde almış olduğumuz oy oranına rağmen hamdolsun salonlarımız büyük bir coşkuyla tıklım tıklım dolmaktadır. Her yaşadığımız ramazan ayında maalesef bir önceki ramazan ayını arar durumdayız. İslam Coğrafyasından her ramazan çember gittikçe daralıyor. Afganistan’da başlatılan yangın Irak, Libya, Mısır ve Suriye’den sonra maalesef ülkemizin güney doğu bölgesine sıçramış durumda. Biz Milli görüş camiası olarak 40 yıldır duruşumuzdan ve davamızdan sapmadık, sapmayacağız” İfadelerini kullandı.

YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR…

Zafer Mutlu’nun akabinde kürsüye çıkan Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “ Biz vicdanen çok rahatız çünkü inancımızın gereği olan bütün çalışmaları yapıyoruz. Maalesef siyasi ortamda insanların bozulmasına sebep olacak durumlar var. Artık iktidar bu milleti yalanlarıyla kandıramayacak. Bir atasözümüz var Yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye. Yatsı vakti geldi bunların mumu yatsı vaktinde sönecek. Dış politika ve bürokrasi yalanlar üzerine kurulmuştur. Son 14 yıldır iktidar da olan Siyasi parti milletin inancından beslenmektedirler ve rantçı bir siyaset politikası izlemektedirler. İktidarı destekleyen ve oy veren milletimiz bunun farkında değil fakat biz saadet partililer olarak bu yanlışları milletimize en iyi şekilde farkında olmalarını sağlamalıyız. Biz saadet partisi olarak bu aldatmaya ve yalancılığa karışı çıkacak ve her zaman olduğu gibi milletimizin yanında olup Hakkı hâkim kılmak için canla başla mücadele etmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 15.06.2016 14:10
Anahtar Kelimeler:
SPIzmitİFTAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38