İZMİTLİLER İZMİT’İ GEZİYOR

İzmit Belediyesinin Kentim İzmitim gezileri İzmit’i tanıtmaya devam ediyor

İZMİTLİLER İZMİT’İ GEZİYOR

İzmit Belediyesinin Kentim İzmitim gezileri İzmit’i tanıtmaya devam ediyor

06 Kasım 2014 Perşembe 12:06
İZMİTLİLER İZMİT’İ GEZİYOR
 Belediyenin Eğitim Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından yaşadıkları şehri tanıma, kente ait olma duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen Kentim İzmitim gezilerinde İzmitliler İzmit’i geziyor, İzmit’i öğreniyor.

 

SOLAKLAR VE ZEYTİNBURNU MAHALLELERİ GEZDİ

 

Her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen Kentim İzmitim gezilerinin bu haftaki misafirleri Solaklar ve Zeytinburnu Mahallelerinde yaşan kadınlar oldu. Şirintepe mahallesinde doğaya saygının ön planda tutularak yapıldığı İzmit Belediyesinin en prestijli projelerinden olan Ekoparkla başlayan gezi tarih koridoru, kadın sosyal yaşam merkezinin gezilmesinin ardından Gölkaypark’ta içilen çayların ardından sona erdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kentim İzmitim gezisi sayesinden çok özel bir gün geçirdiklerini dile getiren kadınlar “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a bizleri düşündüğü, bize şehrimize değer katan bu özel mekânları görme şansı verdiği ve bu geziyi tertip ettiği için çok teşekkür ederiz. Gezdiğimiz her yer çok güzeldi.” Dediler.

Son Güncelleme: 07.11.2014 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38