İzmit'te 3 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı

İzmit'te kontrolsüz kavşakta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

İzmit'te 3 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı

İzmit'te kontrolsüz kavşakta 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

09 Aralık 2015 Çarşamba 14:47
İzmit'te  3 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı
İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes bulvarı ile Gazi Mustafa Kemal bulvarının kesiştiği noktada meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, İlhan K. idaresindeki 41 PJ 938 plakalı panelvan tipi araç, 31 LC 131 ve 34 GEJ 58 plakalı araçlar, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes bulvarı ve Gazi Mustafa Kemal bulvarının kesiştiği noktadaki kavşakta çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Yaralılardan İlhan K. ve yanındaki Manolya G. ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer araçlarda bulunan yaralılardan 3'ü Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğer iki yaralı ise İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle maddi hasar meydana gelen araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 11.12.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38