İZMİT’TEKİ ÇİFTE MİNARELİ CAMİLERE MAHYA

İzmit’teki camilere önümüzdeki günlerde mahya takılacak.

İZMİT’TEKİ ÇİFTE MİNARELİ CAMİLERE MAHYA

İzmit’teki camilere önümüzdeki günlerde mahya takılacak.

29 Ocak 2016 Cuma 12:00
 İZMİT’TEKİ ÇİFTE MİNARELİ CAMİLERE MAHYA

İzmit Belediyesi tarafında şehirde bulunan çifte minareli camiler için mahya alım ihalesi yapıldı. Pazarlık usulüyle yapılan ihaleyi 98 bin Lira ile Dijital Mühendislik Hizmetleri firması kazandı.

 

6 CAMİDE

 

Yetkililer, çifte minareli Alikahya Fatih Mahallesi Camii, Alikahya Hayırsevenler Camii, Cedit Mahallesi’ndeki Bahtiyar Camii, Kadıköy Mahallesi’ndeki Hayırsevenler Camii, Yenişehir Mahallesi’ndeki Rahmet Camii ile  Zincirlikuyu Camilerine mahyaların önümüzdeki günlerde takılmaya başlanacağını belirterek” kalıcı olacak mahyalarda önemli dini ve resmi günlerle ilgili hadis ve ayetler, toplumsal kaynaşma ve dayanışmaya yardımcı olacak duyurular yer alacak” dediler. Camilere mahyaların montaj içinin 45 gün içinde tamamlanmasının planlandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 29.01.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38