İZMİT’TEN BURSA’YA HER GÜN TUR VAR

İzmit’ten Bursa’ya her gün kültür gezisi düzenleniyor.

İZMİT’TEN BURSA’YA HER GÜN TUR VAR

İzmit’ten Bursa’ya her gün kültür gezisi düzenleniyor.

07 Temmuz 2015 Salı 11:33
 İZMİT’TEN BURSA’YA HER GÜN TUR VAR

 İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa kültür gezileri büyük ilgi görüyor. Belediyenin Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen Bursa gezisi haftanın 7 günü de yapılıyor.

 HER MAHALLEDEN

 Belediye Yetkilileri, daha önceden Konya, Bursa, Çanakkale ve İstanbul’a  benzer  kültür  gezileri yapıldığını hatırlatarak” bu dönemde de kültür gezilerini tekrar başlattık. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Ramazan ayı boyunca kültür gezilerini Bursa’ya düzenliyoruz. Haftanın 7r günü yapılan gezilere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyorlar. Her mahalleden 45 kişi, özel olarak hazırlanan otobüs ile İzmit’ten alınıp Bursa’ya götürülüyor. Sabah erken saatlerde Bursa’ya ulaşan ekip, rehber eşliğinde tarihi ve kültürel yerleri geziyor. Sırasıyla Cumalıkızık, Tophane, Osmangazi, Orhangazi türbeleri, Emir Sultan Camii ve türbesi, Yeşil Cami, Yeşil Türbe, Ulucami, Kapalı Çarşı gezilip iftar da Bursa’da yapılıyor. Geziye katılanlar teraviden sonra İzmit’e geri dönüyor. İzmit Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisinden oldukça memnun kalan vatandaşlar, organizasyon için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 10.07.2015 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38