KALDIRIMA PARK CEZASIZ KALMIYOR

56 ARACA 5096 LİRA CEZA

KALDIRIMA PARK CEZASIZ KALMIYOR

56 ARACA 5096 LİRA CEZA

16 Aralık 2014 Salı 10:28
KALDIRIMA PARK CEZASIZ KALMIYOR
 İzmit’te yayalara ait kaldırımlara park eden araç sürücülerine ceza yağdırıldı. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, tüm uyarılara rağmen yaya kaldırımlarına, yaya geçitlerine, bisiklet yollarına park eden araç sürücülerine Kabahatler Kanunu’na istinaden ceza kesildiğini  söylediler.

 

BİR AYDA  56 ARACA CEZA

 

Yetkililer, bir ay içinde yasak yerlere park eden 56 araç sürücüne toplam 5094 lira para cezası kesildiğini belirterek” kaldırımlara, yaya geçiş yerlerine, engelli yerlerine ve bisiklet yolarına park edilmemesi konusunda  defalarca uyarılara bulunuyoruz. Buna rağmen bazı kişilere kuralları dikkate almayarak araçlarını park etmeye devam ediyor. Bizler de mecburen bu kişiler hakkında yasal işlem yapmak zorunda kalıyoruz” dediler.  Zabıta ekipleri, konuyla ilgili denetimlerin aralıksız devam ettiğini de bildirdiler.

Son Güncelleme: 17.12.2014 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38