banner28
banner23
banner36

Kandıra Sapağı’nda kaza:1 yaralı

D-100 Karayolu Kandıra Sapağında alkollü bir motor sürücüsü köprü ile yan yolu şaşırınca orta bariyerlere çarparak yaralandı

Kandıra Sapağı’nda kaza:1 yaralı

D-100 Karayolu Kandıra Sapağında alkollü bir motor sürücüsü köprü ile yan yolu şaşırınca orta bariyerlere çarparak yaralandı

29 Ekim 2015 Perşembe 10:40
 Kandıra Sapağı’nda kaza:1 yaralı
Kaza, önceki akşam saat 20.00 sıralarında D-100 Karayolu Akça Koca Bey Köprüsü ile Kandıra sapağı kesiştiği noktada meydana geldi. 41 HA 118 plakalı motosikleti ile alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen Hüseyin A. (44) yolu şaşırınca demir bariyerlere çarparak kaza geçirdi.
SEDYEYE YATMAMAK İÇİN DİRENDİ
Motoru ile demir bariyerlere çarparak yola savrulan Hüseyin A.’yı şans eseri yoldan geçmekte olan ve kendisini tanıyan minibüs sürücüsü aracından inerek ilk yardım yapmaya çalıştı. O sırada 112 ekiplerine de haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motor sürücüne ilk müdahaleyi yapmak istedi. Alkollü olan ve motorunun bağlanmasından korkan yaralı şahıs 112 ekiplerine direnerek sedyeye yatmamak için uzun uğraş gösterdi. Arkadaşları ve sağlık ekiplerinin uzun süre ikna çabaları sonuç verdi ve sedyeye yatarak ambulansa alındı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı. Müşahede altına alınan yaralı Hüseyin A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 30.10.2015 10:55
Anahtar Kelimeler:
KazaKandıra Sapağı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38