KİRALAMA İHALESİ YAPILDI

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 14 yer için kiralama ihalesi yapıldı.

KİRALAMA İHALESİ YAPILDI

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 14 yer için kiralama ihalesi yapıldı.

27 Ocak 2016 Çarşamba 14:34
 KİRALAMA İHALESİ YAPILDI

 Emine Zeybek Başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde gerçekleşen ihalede 14 yerden 5’ine talipli çıktı. Talipli çıkmayan 9 yer için 10 Şubat’ta tekrar kiralama ihalesi yapılacak. Yenişehir Mahallesi’ndeki açık otopark alanı aylığı 615 Liraya Baltürk tarafından, Sanayi Mahallesi’ndeki açık otopark alanı da aylığı 615 Liraya Uzuner Gıda tarafından 3 yıllığına kiralandı. İhalede ayrıca şehrin muhtelif yerlerindeki 57 adet ayrıştırılmış atık çöp konteynırı aylığı 750 Liraya Üniversal firmasınca, Körfez Mahallesi’ndeki  büfe ve çay bahçesi 4000 Lira aylıkla Ufuk Özgürler tarafından ve Akçakoca Mahallesi’ndeki dernek lokali de  aylığı 65 Liraya Ahilik Kültür Derneği’nce kiralandı.

Yenişehir Mahallesi’ndeki  açık otopark, Şirintepe’deki açık spor tesisi, Hacıhızır Mahallesi’ndeki büfe, Alikahya Fatih Mahallesi’ndeki  büfe-çay bahçesi, Sanayi Mahallesi’nde 4 ayrı noktadaki teknik alt yapı alanı ile Cumhuriyet Mahallesi’ndeki teknik altyapı alanlarına talipli çıkmadı.

 

Son Güncelleme: 27.01.2016 14:36
Anahtar Kelimeler:
KİRALAMA İHALESİ YAPILDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38