KO-MEK İzmit ilçe sergisi açıldı

Başkan, “Halka hizmet bizim işimizdir”

KO-MEK İzmit ilçe sergisi açıldı

Başkan, “Halka hizmet bizim işimizdir”

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:11
 KO-MEK İzmit ilçe sergisi açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK)‘nda İzmit sergisi açıldı. Mevlana Kültür Merkezi’nde açılışı yapılan sergiye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan, milletvekili adayları, müdürler, KO -MEK yetkilileri ve Dr. Gürkan Kubilay katıldı. Kursiyerlerin bir yıl boyunca emek verdikleri ürünlerden oluşan sergi 16 Nisan’a kadar gezilebilecek.

 GÜRKAN KUBİLAY: ”YEMİŞİM DİYETİNİ”

Yahya Kaptan, Kireçocakları, Tepeköy, Maria Anne, Gündoğdu, Umuttepe, Serdar, Kuruçeşme, Mimar Sinan, Mevlana, M. Ali Paşa, Leyla Atakan, Seka Kaynak Atölyesi kurs merkezleri kursiyerlerinin ürünlerinin sergilendiği KO-MEK İzmit İlçe Sergisi, KO-MEK usta öğreticilerden oluşan halk müziği ekibinin konseri ile açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergide Dr. Gürkan Kubilay ” Yemişim Diyetini” konulu bilgi ve eğlence dolu bir konuşma yaptı.

 KURSİYERDEN TEŞEKÜR

İzmit ilçesindeki kursiyerlerden aslen Fransa’da yaşayan ve ilginç saç tasarımıyla bir hayli ilgi çeken Cansu Duman, sergi açılışında yaptığı konuşmada Türkiye’de bulunduğu süre boyunca KO-MEK kurslarına devam ettiğini söyledi. Duman, “Yılın belli aylarında buradayım. Tepeköy Kurs Merkezi’nde kuaförlük eğitimi alıyorum. Burada çevrem arttı. Türkiye’de daha çok vakit geçirmek için bir sebebim var. Başta Başkan İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 DOĞAN”HEYECAN HİÇ EKSİLMEMİŞ”

Daha sonra söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise ”Geçen yıl da burada sergi açılışına katılmıştım. Heyecan hiç eksilmemiş, aksine artmış. Belediyecilik demek sadece su, yol demek değildir. Sizlerin olduğu her yerde biz varız” şeklinde duygularını ifade etti.

 “ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

Sergi açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir halk üniversitesi olan KO-MEK’in yaptığı önemli hizmetlere değindi. Karaosmanoğlu, ”Halka hizmet bizim işimizdir. Her renkten, her kesimden insana hizmet etmek için buradayız. Nereden nereye geldik? Şu an sergi açılışı yaptığımız bina biz göreve geldiğimizde mezbelelikti. Şimdiki hali ise ortada. Biz çözüm odaklı çalışıyoruz. KO-MEK çok büyük başarılara imza attı. Sergi alanını gezdiğinizde buna şahit olacaksınız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sergi açılışına katılan protokol daha sonra sergi alanını gezdi ve kursiyerlerle sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 15.04.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38