Kocaeli'nin ilk asansörlü otoparkı açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak'ta yapılan Kocaeli’nin ilk asansörlü otoparkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kocaeli'nin ilk asansörlü otoparkı açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak'ta yapılan Kocaeli’nin ilk asansörlü otoparkı düzenlenen törenle hizmete girdi.

07 Ekim 2015 Çarşamba 15:06
Kocaeli'nin ilk asansörlü otoparkı açıldı
Yaklaşık 228 bin liraya mal olan 38 araç kapasiteli asansörlü otoparkın açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın aynı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Belediye Başkan Yardımcıları Güray Oruç, Mehmet Örgev, belediye meclis üyeleri ile parkın işletmecisi Sanpark ortaklarından ve aynı zamanda ünlü sanatçı Gülben Ergen’in eşi olan televizyoncu Erhan Çelik katıldı.

 

OTOPARK  İÇİN PROJELER HAZIRLANIYOR

 

Otoparkın açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ İzmit, insan yoğunluğunun en çok olduğu yerlerden biri. Nüfus fazla olunca araç ta çok oluyor. İzmit Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi olarak otopark sorununun çözüm için projeler hazırlıyoruz. Bir çok yerde bu yönde çalışmamız var. Asansörlü katlı otopark, Kocaeli’nde ilk olma özelliği taşıyor. Açılışını yaptığımız burası örnek  teşkil edecek. Bizler, gece gündüz elimizden geldiğince şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz.  Herkesi memnun etme gayretindeyiz. Ama bazen yaptığımız güzel işlerin herkes tarafından beğenilmesi mümkün olmuyor. Zaten bazı gözlere siz ne gösterseniz de onlar görmüyorlar. Milletin kuruşunu ziyan etmeden, başta hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve bizler bir takım halinde  şehrimizi daha iyi daha güzel, daha huzurlu yaşanması için gayret ediyoruz. Belediye olarak rutin işlerimizi yapıyoruz ama bu tür şehrin ufkunu açacak çalışmaları güzel örnekleriyle halkımızın hizmetine sunuyoruz. Asansörlü otoparkları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak da  yaptığı konuşmada “İzmit’te her yerde her alanda hizmet yapan bir belediyemiz var. Bugün de burada, Kocaeli’nde ilk olan asansörlü otoparkın açılışını yapıyoruz.  İnşallah bundan sonra bu katlı otoparklar hızla artacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak, katlı otoparkları teşvik eden bir çok kararlar aldık. Kentimizde son zamanlarda, otoparkların çözümüne yönelik önemli adımlar atıldı. Amacımız kentimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesidir. İzmit Belediye Başkanımıza bu güzel proje için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 07.10.2015 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38