KOÜ DAHA DA GÜÇLENECEK

DOĞAN’DAN REKTÖR HÜLAGU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KOÜ DAHA DA GÜÇLENECEK

DOĞAN’DAN REKTÖR HÜLAGU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

16 Aralık 2014 Salı 10:30
KOÜ DAHA DA GÜÇLENECEK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Saadettin Hülagü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretle ilgili olarak konuşan Başkan Doğan “Üniversitemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli bir değer. Kocaeli Üniversitesi’ni ilim yuvası ve gelişmenin öncüsü olarak görüyoruz. Şimdiye kadar üniversitemizle uyumlu başarılı çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni bir dönem başladı, bu anlamda yeni bir heyecan duyuyoruz. İnanıyorum ki bu dönemde üniversitemiz Türkiye’de daha da güçlenecek, Avrupa’daki yerini daha iyi noktaya getirecek. Şehrimizin gelişiminde ve halkımızın aydınlanmasında daha da etkili olacak. Marka şehirler yarışında bize çok daha fazla katkı sağlayacak. Biz, İzmit Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada üniversitemizin yanında olacağız. Hocamıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.  

 

HALKA HİZMET HAK’KA HİZMET

 

Başkan Doğan’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Saadettin Hülagü  de “öncelikle Kocaeli’mizin Büyükşehirden sonra en etkin belediyesi ve belediye başkanını burada görmek bizi onurlandırdı. Üniversitemiz yeni bir döneme girdi. Biz, merkezinde insan sevgi ve muhabbetin olduğu bir yönetim şekli ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kocaeli gibi sanayinin kalbi olan bir şehirde üniversitenin sorumluluğu daha fazla. Burası bir hizmet noktası. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

YARDIMCILARA DA HAYIRLI OLSUN 

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, rektör yardımcılıklarına getirilen Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Ahmet Küçük ve Prof. Dr. Bekir Çakır’a da hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Son Güncelleme: 17.12.2014 17:41
Anahtar Kelimeler:
KOÜ DAHA DA GÜÇLENECEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38