Köylerde sorun kalmayacak

Geçtiğimiz 30 Mart seçimleri sonrası yasal olarak İzmit Belediyesi’nin mahallesi haline gelen köylerde yeni dönemde hiçbir sorun kalmayacağı açıklandı

Köylerde sorun kalmayacak

Geçtiğimiz 30 Mart seçimleri sonrası yasal olarak İzmit Belediyesi’nin mahallesi haline gelen köylerde yeni dönemde hiçbir sorun kalmayacağı açıklandı

16 Mayıs 2014 Cuma 11:08
Köylerde sorun kalmayacak
 İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin, yeni dönemde köylere daha çok hizmet götürüleceğini söyledi. Hakkaniye Muhtarı Nihat Sarı, Bulduk Muhtarı Burhan Duran ve Böğürgen Muhtarı İrfan Doğdu’nun hayırlı olsun ziyaretinde bulunup sorunlarını dile getirdiği Çetin” İzmit Belediyesi olarak yaklaşık 1 yıldan beri köylere önemli hizmetler yapıldı. Belediyemizin başta Temizlik, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerince köylerde yapılan çalışmalarına parelel olarak önümüzdeki dönem sosyal ve kültürel hizmetlerde de bulunulacak. Bütün köylerin sorunları tek tek belirlenip bunlar aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulacak. Ayrıca köylere yönelik de özel projelerimiz bulunmaktadır. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği projelerden köy konakları ve meydanları, biogaz tesisi,sulama kanallarının yenilenmesi, modern hayvan pazarı ve borsası, köy müzesi, köylü ürün tanıtım günleri, köy turizm haritası ile mahalleye dönüşen köylerimiz doğal yapısını bozmadan hem gelişmiş olacak hem de buralarda yaşayan vatandaşlarımızın geliri artmış olacak” dedi.

Bu arada İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tayfun Atakut da Mehmet Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İzmit Belediyesi Koordinatörü Adnan Metin ile Başkan Doğan’ın turizm danışmanı Bekir Serin de yer aldı.
Son Güncelleme: 16.05.2014 11:11
Anahtar Kelimeler:
KÖYLERDESORUNKALMAYACAK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38