KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ EKMEKLERE EL KONULDU

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında denetimlerini sıklaştırdı.

KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ EKMEKLERE EL KONULDU

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında denetimlerini sıklaştırdı.

19 Haziran 2015 Cuma 14:45
 KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ EKMEKLERE EL KONULDU

 Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak şehir merkezinde bir kafede yapılan denetimde son kullanma tarihi geçmiş içerisinde hamburger, tost, sandviç ve döner ekmeğinin bulunduğu paketler halinde 576 adet ekmeğe el konuldu. İşyeri sahibi hakkında yasal işlem yapan  yetkililer, yapılan denetimlerde, iş yerinin genel temizliği, hijyen kurallarına uygunluğunu, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin muhafazası, depolanması, ürün etiketlerinin kontrolü, işyeri açma ruhsatı ve çalışma ruhsatı, çalışan personelin kıyafetleri ve hijyen eğitim sertifikaları gibi konulara dikkat edildiğini söylediler.

 KULLANMA TARİHİNE DİKKAT EDİN

 Zabıta Müdürü Nihat Kaymak denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, halk sağlığını olumsuz etkileyecek her işletmeyi yakından takip ettiklerini belirterek,  “Zabıta ekiplerimiz tarafından gıda ürünü satan ve üreten işletmelerle ilgili denetimlere aralıksız devem ediyoruz. Halk sağlığını korumak bizim asli görevimiz. Ramazan ayında da bu doğrultudaki çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız, satın alacakları gıda ürününün son kullanma tarihini mutlaka kontrol etmeli” şeklinde konuştu
Son Güncelleme: 22.06.2015 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38