banner28

Kutlu doğum, birlik beraberliğimizi güçlendirecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kutlu Doğum haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Kutlu doğum, birlik beraberliğimizi güçlendirecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kutlu Doğum haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

18 Nisan 2014 Cuma 11:00
Kutlu doğum, birlik beraberliğimizi güçlendirecek

Başkan Doğan açıklamasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in 20 Nisan 571 yılında dünyaya geldiğini belirterek” "sevgili Peygamberimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir. İslam’ın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla insanlığa indirilmiş, tebliğ edilmiştir.

O insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, Allah’ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiğiydi. Allah’ın insanlar arasından seçtiği bir doğruluk timsaliydi. Bugün, O’nun doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyoruz. Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın bu günde, O’nun ebedi mesajını; sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz.

PEYGAMBERİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ

 

İnanıyorum ki, Kutlu Doğum haftası, birlik ve kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyor, O’nun evrensel sevgi ve barış çağrısında buluşmayı diliyorum” görüşlerine yer verdi.

Son Güncelleme: 18.04.2014 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38