Minibüs ile otomobil çarpıştı

İzmit'te otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Minibüs ile otomobil çarpıştı

İzmit'te otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

13 Ocak 2016 Çarşamba 11:52
 Minibüs ile otomobil çarpıştı

İzmit Cumartesi Pazarı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit Gazi Mustafa Kemal Bulvarı mevkiinden Yahya Kaptan istikametine gitmekte olan Mustafa Çiftçi idaresindeki 41 N 0216 idaresindeki minibüs, Adnan Menderes Bulvarı’ndan gelmekte olan Osman Coşkun idaresindeki 41 RP 788 plakalı otomobille ışıklı kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yolun kenarına savrulurken trafik ışıkları da hasar gördü.


İkisi de hafif yaralandı
Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Osman Coşkun ve yanındaki eşi Nezahat Coşkun yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle olay yerinden otoparka götürüldü. Kazanın ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Son Güncelleme: 13.01.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38