banner28
banner23
banner36

Muhtarlar bayrak dağıttı

Kocaeli Muhtarlar Derneği son günlerde artan hain terör olaylarına karşı Belsa Plaza’da esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı

Muhtarlar bayrak dağıttı

Kocaeli Muhtarlar Derneği son günlerde artan hain terör olaylarına karşı Belsa Plaza’da esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı

10 Eylül 2015 Perşembe 11:33
 Muhtarlar bayrak dağıttı
Kocaeli Muhtarlar Derneği akşamüstü gerçekleştirdiği etkinlikle son zamanlardameydana gelen hain terör saldırıları sonucunda hayatını kaybeden şehitlerimize dikkat çekmek amacıyla Belsa Plaza’da bulunan esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, Yönetim Kurlu üyeleri İsmail Özkar, Mümin Cengiz, Mecit Külüğ ile birlikte dernek binasında bir araya gelerek öncelikle şehitlerimiz için Kur’an okudu ve dualar etti. Türk Diyanet Vakıf-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal’ın dernek binasında Kur’an okumasının ardından dualar edildi ve Belse Plaza esnafına ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.
TERÖRÜN İSTEDİĞİ OLAYLARDAN KAÇINMALIYIZ
Ülke genelinde artan şehit haberleri ile birlikte ateşin sadece düştüğü yeri değil tüm ülkeyi yakmaya başladığını belirten Dernek Başkanı Süleyman Şen, “daha 20’sinde anaların kuzuları toprağa düşüyor. Her defasında bu son olsun diyoruz ancak yine devamı geliyor. Millet olarak teröre tepki vermeliyiz ancak bu tepkiyi ortaya koyarken de oldukça dikkatli olmak durumundayız. Terörün istediği ortamı oluşturmaktan kaçınmalı ve birlik ve beraberliğimizin zarar göreceği olaylardan kaçınmalıyız. Yetkililerin özellikle siyasi parti temsilcilerinin yaptığı açıklamalarda geleceği öngören ve kucaklayıcı açıklamalar olmasına dikkat etmelidir” dedi.

Son Güncelleme: 11.09.2015 13:40
Anahtar Kelimeler:
Muhtarlar Bayrak Dağıttı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38