Necati Gençoğlu kültür merkezi açıldı

Yapımına 2012 yılının sonunda başlanan ve yaklaşık 2 milyon TL harcanarak yapılan Orhan Mahallesindeki Necati Gençoğlu Kültür Merkezi, nikah kıyılarak büyük bir katılımla halka açıldı.

Necati Gençoğlu kültür merkezi açıldı

Yapımına 2012 yılının sonunda başlanan ve yaklaşık 2 milyon TL harcanarak yapılan Orhan Mahallesindeki Necati Gençoğlu Kültür Merkezi, nikah kıyılarak büyük bir katılımla halka açıldı.

03 Mart 2014 Pazartesi 10:26
Necati Gençoğlu kültür merkezi açıldı
 Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, Necati Gençoğlu’nun eşi Zekiye Gençoğlu, Necati Gençoğlu’nun oğulları Mustafa Gençoğlu, Ekrem Gençoğlu, Necati Gençoğlu’nun kızları Semra Gençoğlu, Zeynep Gençoğlu, nikah törenleri olan Fatih Özkan ve Elif Avşar çifti ve ailesi, Ak Parti İzmit meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

 

‘EN YAKIŞAN İSMİ VERDİK’

 

 Açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptı. Doğan konuşmasında “çok çalıştık bir kültür merkezi kazandırdık. Adına ise en yakışır isimlerden birini verdik. Çok amaçlı bir kültür merkezine merhum İzmit Belediye Başkanı Necati Gençoğlu’nun adını verdik. Necati Gençoğlu adının yaşatılması adına çok mutluyuz. Bu şehre çok emeği geçti. Allah bize onun çizgisinde gitmeyi nasip etsin. İzmit’imize ve Orhan Mahallesine hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

‘BEREKET SİZDE’

 

Başkan olduğu günden günümüze yapılan hizmetlere değinen Doğan 17 Aralık yolsuzluk olaylarına ve belediye başkanı olarak partisine gelen sorulara cevap verdi. Konuşmasında Doğan, ‘’Bu kadar hizmet yapıyoruz. Bazı art niyetli insanlar paralar nerden akıyor diye merak ediyorlar. Bende onlara diyorum ki bereket sizde. Sizler istiyorsunuz bizler yapıyoruz. Haramı helali biliyoruz. Bu memlekette her zaman para vardı. Biz parayı sizler için harcıyoruz. Başkaları nerelere harcadı bilemeyiz’’ şeklinde konuştu.

 

 NEVZAT DOĞAN’A ÖVGÜ

 

Doğan’ın ardından söz alan İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, ‘’ son yıllara belediyecilik çok hız almaya başladı. İnsanların sosyalleşmesi için, apartman hayatından çıkması ve diğer insanlarla kaynaşması adına bu tür hizmetlere çok ihtiyaç var. Çok çalışan bir belediye başkanımız var. Birazdan evlenecek çiftimize mutluluklar diliyorum’’ dedi.

 

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu merhum belediye başkanı Necati Gençoğlu’na rahmet diledi. Yapılan hizmetlerden ve Kocaeli’nin muhteşemliğinden bahseden Karaosmanoğlu İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a yeni yapılan Kültür Merkezi’nin adına Necati Gençoğlu ismini verdiği için teşekkürlerini sundu.

 

 ‘GENÇOĞLU AK PARTİYE DESTEK VERDİ’

 

Karaosmanoğlunun konuşmasının ardandan kürsüye çıkan Necati Gençoğlu’nun kızı Semra Gençoğlu, ‘’ ailem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarım. Bu Kültür Merkezi’ne Necati Gençoğlu isminin verilmesi hepimizi çok mutlu etti.  Babamın hizmet anlayışı, halka hizmet Hakka hizmet anlayışıydı. Eminim şuanda babamda bunları hissediyordur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Seçim yarışında durmak yok yola devam diyorum’’ dedi.

 

 

SALONDA İLK NİKAH KIYILDI

 

Yapılan konuşmaların ardından salonda kurdela kesilip açılış yapıldı. Ardından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Fatih Özkan ve Elif Avşar çiftinin nikahını kıydı. Kıyılan nikah böylece Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nin bir ilki oldu. Kıyılan nikah’a şahitlik yapan isimler ise; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban, Necati Gençoğlu’nun hanımı Zekiye Gençoğlu, Meclis üyesi Aykut Bozkurt ve Gülsüm Aydın katıldı.

Son Güncelleme: 03.03.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38