Onların gözündeki mutluluk her şeye değer

‘’Sana Oyuncak Getirdim’’ projesiyle oyuncaklarına kavuşan çocuklar, mutluktan havalara sıçradı

Onların gözündeki mutluluk her şeye değer

‘’Sana Oyuncak Getirdim’’ projesiyle oyuncaklarına kavuşan çocuklar, mutluktan havalara sıçradı

27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:44
 Onların gözündeki mutluluk her şeye değer

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Engelliler ve Yaşlılar Birimi tarafından düzenlenen “Oyuncak Toplama Kampanyası”nda toplanan oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşuyor. Oyuncaklarına kavuşan çocukların yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değer.

 ONLARIN BİR GÜLÜMSEMESİ YETER

Bu yılın başında başlayan “Sana Oyuncak Getirdim” projesi kapsamında  Kocaeli’de bulunan okullar ve AVM’lerde toplanan oyuncaklar, engelli ve muhtaç ailelerin çocuklarına ulaştırılıyor. Kocaeli’de toplanan oyuncaklar yine Kocaeli’deki ailelere dağıtılıyor. Kartepe Avni Akyol İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıflarında öğrenim gören engelli öğrenciler de “Sana Oyuncak Getirdim” projesiyle oyuncaklarına kavuştu.

 ŞENLİK HAVASINDA DAĞITIM

Duygu dolu anların yaşandığı oyuncak dağıtımında, öncelikle büyükşehir personeli tarafından okul müdürüne, öğretmenlere ve öğrenci velilerine “Sana Oyuncak Getirdim” isimli projenin işleyişi hakkında bilgi verildi. Ardından öğrencilere tam bir şenlik havasında oyuncakları dağıtıldı. Öğrencilerin sevgi yumağı oluşturduğu oyuncak dağıtımı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle mutlu bir şekilde sona erdi.

 DAHA ÇOK ÇOCUK SEVİNECEK

Okul yöneticileri ve aileler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne hayata geçirilen projeden dolayı teşekkür etti. Çok memnun olduklarını ifade eden öğretmenlerle aileler, bu tür sosyal projelerin artırılarak devam etmesini istediklerini belirtti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile yürüttüğü ”Sana Oyuncak Getirdim” projesi çerçevesinde okullara ve AVM’lere yerleştirilen oyuncak kutuları ile toplanan oyuncakların Kocaeli geneline yayılarak, daha çok çocuğun sevindirilmesi planlanıyor.

Son Güncelleme: 28.05.2015 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38